Park Beresteyn

Voorschoten
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 45 (geen beschikbaar)

Project Park Beresteyn

LUXE WONEN IN 'T GROEN

Welkom in Park Beresteyn. Een buitenplaats waar u in de nabije toekomst hedendaags comfort geniet. Als onderdeel van een reeks van historische landgoederen een ware parel gelegen langs de Leidseweg in het veelzijdige Voorschoten.

Een bijzondere ontwikkeling op een locatie met een veelomvattende ontwikkelingsgeschiedenis. De tuin– en parkaanleg van Beresteyn speelt een belangrijk rol in dit plan. De aanleg zal worden hersteld en gerevitaliseerd en zal Beresteyn een bijzondere woon– en verblijfskwaliteit geven.

Op deze fantastische locatie kunt u straks wonen in één van de 45 comfortabele, luxe drie- en vierkamer koop­appartementen en penthouses. Verdeeld over drie stijlvolle, kleinschalig opgezette villa’s met een gezamenlijke, half-verdiepte privé parkeergarage voorzien van een daktuin. Het vierde gebouw is Het Gastenhuis dat voorziet in een aanbod van hoogwaardige zorg. Park Beresteyn wordt zo ingericht dat toekomstige bewoners een hoge mate van privacy genieten in de grote gemeenschappelijke parkachtige tuin.

Vanuit de rust in deze landschappelijke omgeving, wandelt of fietst u zo naar het centrum van Voorschoten. Daarbij bent u ook snel in de gezellige stad Leiden, bij de Vliet en vele vaarroutes, het recreatieaanbod van Vlietlanden, het strand en de duinen van de Wassenaarse slag, tal van sportvoorzieningen en de mooiste wandel- en fietsroutes door ondermeer de landgoederenzone.

Als u zich op de projectwebsite van Park Beresteyn aanmeldt, blijft u automatisch en vrijblijvend op de hoogte van deze unieke ontwikkeling op het landgoed in Voorschoten. Ook ontvangt u dan als eerste een uitnodiging als de verkoop van deze 45 koopappartementen en penthouses dit jaar van start gaat.

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 45 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaars

Frisia Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:45
Bel 070-3420101

Fides makelaars (ERA)

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 071-5168080
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing