Roting II

Wanroij Bouw gestart
Van € 269.500 tot € 459.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 36 (1 beschikbaar)
 • Wonen 92 tot 161 m²
 • Aantal kamers 3 tot 4
 • Perceel 132 tot 367 m²

Project Roting II

*** Nieuw ***

VIER HOEKWONINGEN TYPE E TE KOOP!!!

WONEN IN WANROIJ IS WONEN DICHT BIJ DE NATUUR

Een eiland van rust, omringd door prachtige natuur. Prachtige staatsbossen, Molenheide en landgoederen, Bronlaak en De Bunthorst vrijwel ín je achtertuin. En dit alles op steenworp afstand van de stad. Dát is wonen in Wanroij!

Met de komst van nieuwbouwwijk De Roting II krijgt men een buitenkans tot dit woongenot. Region Vastgoedontwikkeling realiseert namelijk in de wijk De Roting II 32 woningen van verschillende types. Maar liefst 8 levensloopbestendige woningen, 12 hoek-rijwoningen, 4 basis tweekappers en 8 luxe tweekappers zien er binnenkort het levenslicht. Daarnaast komen er nu 4 HOEKWONINGEN TYPE E bij.

De woningen sluiten aan op de vroeger gerealiseerde wijk Roting I, maar wel met een geheel eigen en fris karakter. Het plan bestaat eigenlijk uit twee deelgebieden, met de patiowoningen ten zuiden en de starters en halfvrijstaande woningen ten noorden van de wijk gelegen.

De patiowoningen laten een meer eigentijdse- moderne architectuur zien met platte- en lessenaarsdaken afwisselend met baksteen en hout. De woningen die in het Noordelijke deel van de wijk komen te staan kenmerken de typische Wanroijse architectuur. Deze woningen laten terugkerende kenmerken zien en lopen als een rode draad door dit deelgebied.

De afwisseling van rood-bruin metselwerk, donkerbruine stenen, getimmerde goten, wit keimwerk, schoorstenen, ‘oren’, luiken en Franse balkons lopen als een rode draad door dit gebied en verwijzen naar de typische Wanroijse architectuur die op veel plekken in het dorp terug is te zien.

Doordat alle woningen een afwisselend en eigen karakter hebben wordt de dorpse en juist kleinschalige architectuur versterkt. De ruime kavels en het groene karakter van de wijk draagt hier nog eens aan bij waardoor de nieuwe wijk naadloos aansluit op de omgeving.

Kenmerken:
- Inclusief sanitair
- Vloerverwarming/ -verkoeling
- HR +++ isolatieglas
- Gasloos
- Hardhouten kozijnen
- Draai-/ kiepramen
- Combi-warmtepomp
- WTW-unit
- Berging

Foto's

Omgeving

*** Nieuw ***

VIER HOEKWONINGEN TYPE E TE KOOP!!!

WONEN IN WANROIJ IS WONEN DICHT BIJ DE NATUUR

Een eiland van rust, omringd door prachtige natuur. Prachtige staatsbossen, Molenheide en landgoederen, Bronlaak en De Bunthorst vrijwel ín je achtertuin. En dit alles op steenworp afstand van de stad. Dát is wonen in Wanroij

Het Noord-Brabantse dorp Wanroij ligt in de gemeente Sint Anthonis en kent een kleine 3.000 inwoners. Het is groot genoeg om een aantal essentiële voorzieningen als een supermarkt en horeca te huisvesten, maar dusdanig klein dat alles pittoresk, gezellig en landelijk blijft.

Om uitgebreid te winkelen liggen Nijmegen, Venray en Uden, op slechts een half uurtje rijden. Ook de nóg dichterbij gelegen kernen Mill, Boxmeer en Cuijk bieden meer dan genoeg (winkel)vertier.

Juist de ligging aan de rand van De Peel, één van de bekendste natuurgebieden van Brabant, geeft Wanroij die unieke twist. Combineer dit met de staatsbossen Molenheide en landgoederen, Bronlaak, De Bunthorst, het pittoreske stromen van de Hoge- en Lage Raam en het groene plaatje is meer dan compleet. Kortom, je woont altijd met één been in de natuur.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop juni 2021
Start bouw maart 2022
Verwachte oplevering juni 2023

Nieuws

 • 8 oktober 2021

  De laatste tweekapper van de Roting II is beschikbaar

  De Roting II ligt gesitueerd in Wanroij, een dorp zo'n 25 minuten rijden vanaf Nijmegen. Wanroij is rijk aan groen en ruimte, en dat is het eerste dat je terugziet in de Roting II. De kavels zijn ruim en de omgeving ...

  Lees meer op nieuwwonennijmegen.nl
 • 10 september 2021

  De Roting II: royaal wonen in het groen

  De nieuwbouwwijk De Roting II biedt jou een buitenkans tot optimaal woongenot. Je geniet hier volop van de rust, met staatsbossen, Molenheide en de landgoederen Bronlaak en De Bunthorst vrijwel ín je achtertuin. En ...

  Lees meer op nieuwwonennijmegen.nl
 • 23 juli 2021

  4 redenen waarom je in De Roting II wilt wonen

  1. Voor ieder wat wilsHet wordt een nieuwbouwwijk met diverse woningtypes. Er komen maar liefst 8 levensloopbestendige woningen, 12 hoek- en rijwoningen, 4 basis tweekappers en 8 luxe tweekappers. Er zit voor ...

  Lees meer op nieuwwonennijmegen.nl

Woningtypen

Van de 36 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Makelaardij Twan Poels

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0485-319220

MVS makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 0485-521492
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads