WH18

Weert
Van € 816 tot 1.280 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 24 (10 beschikbaar)
  • Wonen 68 tot 128 m²
  • Aantal kamers 1 tot 3

Omschrijving

WH18, 24 stadappartementen te huur!

Stadsappartementen met functionele luxe in het stadscentrum van Weert.

Medio juli 2021 wordt het gebouw wat voorheen werd gebruikt als kantoor opgeleverd als 24 woonappartementen met functionele luxe. De appartementen zijn onderverdeeld in drie ‘segmenten’, namelijk; studio’s, stadsappartementen en duplexappartementen. Variërend in woonoppervlakte en huurprijzen. Kenmerkend voor alle woningen is de functionele luxe uitstraling, de stijlvolle afwerking en het moderne karakter. Bovendien wandel je gelijk het stadscentrum in!

Alle appartementen zijn modern afgewerkt met gevoel voor detail. Het enige dat je nog zelf moet doen is de wandafwerking en je meubels verhuizen! De wanden zijn behangklaar. De badkamer is voorzien van een smaakvolle sanitaire afwerking en de kranen zijn in een eigentijdse kleur (zwart) uitgevoerd. De moderne zwarte keuken is greeploos en afgewerkt met inbouwapparatuur. Verder is het gehele appartement met uitzondering van de natte ruimtes (tegels) afgewerkt met een PVC-vloer in een natuur eikenlook en visgraat gelegde stroken.

Keuken
De keukens worden afgewerkt met een puur eikenhoutlookblad en zwarte fronten voor zowel de onder- als bovenkasten. De inbouwapparatuur bestaat uit, zoals de vaatwasser, combimagnetron, afzuigkap, koelkast met vriesvak en inductiekookplaat.

Badkamer
De badkamer is strak afgewerkt en geheel voorzien. Zo is de wastafel voorzien van een onderkast en bevindt zich boven de wastafel een spiegelkast met verlichting. De kranen en afvoeren zijn afgewerkt in een eigentijdse zwart stalen look & feel. De gehele badkamer is klaar voor gebruik, er hoeft niet meer gedacht te worden aan handdoekhaakjes, toiletborstel, toiletrolhouder of reserverolhouder.

Enthousiast geworden over deze moderne appartementen? Neem contact op met de makelaar en ontvang de inschrijfformulieren. Met deze formulieren kunnen wij kijken of je in aanmerking komt voor de appartementen door de gestelde voorwaarden. De definitieve beoordeling van de huurkandidaten vindt plaats via een zogenaamde ‘credit check’. Daarvoor dienen wij een aantal van je persoonlijke gegevens, zoals een geldig legitimatiebewijs, maandelijkse inkomsten en de huidige woonsituatie kunnen inzien.

De huurprijzen zijn exclusief voorschot servicekosten. De eenmalige borg bedraagt bij alle appartementen één maandhuur.

Je auto droog en beveiligd parkeren? Dit is mogelijk in de Ursulinengarage, welke toegankelijk is vanuit het complex. Hiervoor is een parkeervergunning aan te vragen bij Gemeente Weert voor € 50,-- per maand.

Getoonde impressies en plattegronden zijn ter indicatie voor de indelingsmogelijkheden en het mogelijke sfeerbeeld, het betreft in de basis niet-gemeubileerde appartementen/studio’s, aan deze impressies en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er nog 10 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Saelmans Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0495-533893
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

WH18

Van € 816 tot 1.280 /mnd