Zuyderkroon Fase 2

Zevenhuizen (ZH) Verkoop gestart
Van € 425.000 tot € 810.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 56 (2 beschikbaar)
  • Wonen 118 tot 180 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 134 tot 579 m²
Blikvanger Nog enkele energiezuinige woningen beschikbaar! Oplevering eind 2023

Project Zuyderkroon Fase 2

Project Zuyderkroon Fase 2

Start bouw 1e kwartaal 2023, geschatte oplevering 3e kwartaal 2023.
Laatste bouwnummers beschikbaar. Schrijf je direct in!

Wat ging het snel! In rap tempo waren de 20 woningen van fase 1 in Zuyderkroon verkocht. Leuk om je nu kennis te laten maken met de woningen in Fase 2.

Zuyderkroon maakt deel uit van Zevenhuizen-Zuid. Een uitbreiding met 1200 woningen. De wijk wordt buurtje voor buurtje gebouwd, zodat bewoners hier vanaf dag één heerlijk ontspannen wonen.

In Zuyderkroon fase 2 komen 8 vrijstaande woningen, 12 twee-onder-een-kapwoningen, 3 levensloopbestendige woningen, 14 rijwoningen met een beukmaat van 6 meter en 19 Fijn Wonen rijwoningen. Alle woningen hebben een fijne achtertuin waarvan de zonligging verschilt. Kortom, voor elk wat wils.

Om het dorpse karakter kracht bij te zetten worden alle voortuinen gesierd met een groene haag. Fijn zo’n voortuin, want daardoor vind je ook altijd een plek in de zon óf de schaduw. Diverse woningen beschikken over een parkeerplaats op eigen terrein. Verder worden de overgangen van openbaar naar privé ingericht met groen. Dit kan zijn een lage haag aan de voorzijde gecombineerd met hogere hekwerken met groen.

Uiteraard zijn alle woningen in Zuyderkroon gasloos en energiezuinig. Vier jij hier volgend jaar de feestdagen in je gloednieuwe thuis? Schrijf je in voor de allerlaatste bouwnummers via de projectwebsite of neem direct contact op met de makelaars!

Foto's

Omgeving

Omgeving

Zevenhuizen-Zuid ligt centraal in de Randstad. Ideaal, want wie hier straks woont, rijdt in een paar minuten de N219 op die aansluit op de A12 en A19. Steden als Den Haag, Utrecht en Rotterdam zijn uitstekend bereikbaar. In Zevenhuizen vind je alles wat je dagelijks nodig hebt, en meer. Alles bij elkaar een heel fijne plek om te wonen.

Kies jij voor een leven in de Randstad met een landelijk woongevoel? Schrijf je in via de projectwebsite of neem direct contact op met de makelaars.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop augustus 2022

Woningtypen

Van de 56 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Scheele Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0180-315544
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Zuyderkroon Fase 2

Van € 425.000 tot € 810.000 v.o.n.