Land van 't Hoff

Zwijndrecht Verkoop gestart
Van € 425.000 tot € 625.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 37 (37 beschikbaar)
  • Wonen 129 tot 154 m²
  • Aantal kamers 4
  • Perceel 114 tot 328 m²

Project Land van 't Hoff

Welkom in Land van ’t Hoff! Een nieuw stukje Kort Ambacht in Zwijndrecht. Wij presenteren u hierbij de woningtypen rijwoning Lindt, rijwoning Hoff, rijwoning Waterlelie en twee-onder-een-kapwoning Ambacht. De in totaal 37 woningen hebben een fijne tuin en zijn met ruwbouwopties aan te passen aan uw woondroom. In Land van ’t Hoff is het wonen in een fijne, bestaande woonwijk met alle voorzieningen binnen handbereik én wonen in een gloednieuwe woning. De kinderen hebben voldoende ruimte om te spelen in de tuin én rondom de tuin. In het openbaar gebied komt namelijk een speelplek. De auto kunt u ook kwijt vlakbij huis.

De verkoop van Land van ’t Hoff is gestart. Op de projectwebsite vindt u alle beschikbare informatie; de verkoopbrochure, prijslijsten, plattegronden, etc. Tevens vindt u daar het inschrijvingsformulier en kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief zodat u automatisch op de hoogt wordt gehouden over de voortgang van het project.

Energiezuinig wonen

De woningen voldoen aan de BENG-normen, dat betekent dat de woningen Bijna Energieneutraal zijn. Dit zorgt voor een comfortabel woonklimaat en dat u klaar bent voor de toekomst!

Enkele voorbeelden van de duurzame toepassingen in Land van 't Hoff:
- Lucht-waterwarmtepomp
- Uitstekende isolatie
- Drielaags glas
- Zonnepanelen
- Warmteterugwinning uit douchewater
- Vloerverwarming en -koeling
- Gebalanceerde ventilatie

Twee-onder-een-kapwoning Ambacht

Er zijn slechts 8 twee-onder-een-kapwoningen. Deze fijne woningen aan het water, zijn voorzien van een aangebouwde berging. Deze kan desgewenst deels bij de woonkamer worden betrokken of worden ingericht als werkkamer. Uw auto('s) parkeert u direct voor de deur, op eigen terrein. De achtertuin is gelegen aan het water. Echt de ideale woning!

De woning heeft standaard drie slaapkamers en vrij indeelbare zolder.

Rijwoning Waterlelie

Type Waterlelie kenmerkt zich door de bergingen aan de voorzijde, waardoor de woning een unieke uitstraling krijgt. De tuinen van deze woning liggen bijna allemaal aan het water. De woning heeft drie slaapkamers en vrij indeelbare zolder. Deze woningen hebben een woonoppervlak van circa 136 m².

Rijwoning Hoff

Binnen het woonblok met type Hoff komen verschillende architectuurstijlen voor. Kiest u voor een woning met bakstenen, of juist een houtlook? De rijwoningen type Hoff hebben een woonoppervlak van circa 129 m². De hoekwoningen hebben zelfs een woonoppervlak van circa 144 m²! Alle woningen hebben drie slaapkamers en vrij indeelbare zolder.

Rijwoning Lindt

Door de gevelpannen op de 1e verdieping, krijgt rijwoning Lindt een uniek aanzicht. Ook de kapvorm is afwijkend ten opzichte van de andere woningen in dit plan. Aan de voorzijde van deze woningen kijkt u uit op verschillende fruitbomen die gepland worden. Met een woonoppervlakte van 129 m² is dit een fijne gezinswoning.

Aanpassen aan uw woonwensen

Alle woningen in Land van 't Hoff zijn te personaliseren met behulp van ruwbouwopties. Voorbeelden van opties: een achteruitbouw, schuifpui, dakkapel en zolderindeling met slaapkamer. Hiermee maakt u van deze woning echt úw droomwoning, een woning die past bij uw gezinssituatie!

Meer informatie

Alle informatie die beschikbaar is over Land van ‘t Hoff is te lezen op de projectwebsite landvanthoff.nl.
Heeft u aanvullende vragen over dit project? Neem dan contact op met Makelaarskantoor Bremavo.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop januari 2023

Woningtypen

Van de 37 huizen in dit project zijn er nog 37 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Land van 't Hoff

Van € 425.000 tot € 625.000 v.o.n.