Emmaüshof

Zwolle Verkoop gestart
Van € 319.000 tot € 575.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 27 (geen beschikbaar)
 • Wonen 81 tot 129 m²
 • Aantal kamers 3

Project Emmaüshof

Splinternieuw en energieneutraal wonen, dat kan ik de Emmaüshof in Zwolle!

*** Wilt u graag een brochure van dit project ontvangen of meer informatie over het verkoopproces? Neem dan contact op met Edwin van Vilsteren Makelaars in Zwolle op telefoonnummer 038-4607690.***

Nieuwe, luxe en energie neutrale appartementen in Berkum, een unieke kans. Op de locatie van de voormalige Emmaüskerk in Berkum gaan 27 luxe appartementen gerealiseerd worden. Het appartementsgebouw wordt voorzien van een lift en op het terrein rondom het gebouw worden 27 parkeerplaatsen gerealiseerd voor de bewoners van de appartementen. Het te realiseren appartementsgebouw ligt tegenover het winkelplein in de wijk Berkum. Veel overige voorzieningen in de wijk liggen op loop- of fietsafstand. Op het terrein worden 27 eigen parkeerplaatsen, bezoekersparkeerplaatsen en groen aangelegd. Bewoners van de appartementen kunnen straks op eigen terrein, direct naast het appartementsgebouw parkeren.

Duurzaam en compleet
De appartementen zijn bij oplevering energieneutraal (EPC 0) door het gebruik van warmtepompen en de aanwezigheid van zonnepanelen. Daarnaast is er sprake van optimale isolatie en triple glas. De appartementen worden gasloos opgeleverd en sluiten daarmee aan bij het wonen van de toekomst. Om zo min mogelijk energie te gebruiken voor het verwarmen van de appartementen worden deze in hun geheel voorzien van vloerverwarming. Vloerverwarming is heerlijk comfortabel. Groot pluspunt van de installaties is dat er niet alleen verwarmd kan worden maar ook gekoeld. Gedurende warme zomers een extra comfort.

De appartementen beschikken over een luxe keuken met inbouwapparatuur, een complete badkamer met toilet en nog een separaat toilet.
De ontwerpers van Bruynzeel Keukens hebben een mooie en geheel complete keukenopstelling ontworpen. De opstelling is voorzien van kwalitatief hoogwaardige apparatuur van Siemens. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om deze keuken naar uw persoonlijke wensen aan te passen of om vrijblijvend een keuken geheel naar eigen inzicht te laten ontwerpen.
Met sanitair van Villeroy en Boch wordt er klasse gebracht in de badkamer en toiletruimte van uw nieuwe appartement. Er is gekozen voor de 'Subway' lijn, een lijn die zich kenmerkt door functionaliteit, innovatie en minimalistische design. Een groot formaat tegel zorgt voor een rijke uitstraling en rust in uw badkamer en toiletruimte. Op de vloer wordt een 60x60cm tegel toegepast en op de wand een 30x60cm tegel. De badkamer wordt voorzien van een dubbele wastafel met spiegel, een douchehoek met een glazen douchewand & een regendouche en een toilet. De separate toiletruimte wordt voorzien van en toilet en fontein. De twee penthouses krijgen als extra een ligbad.

Iedereen een buitenruimte
Alle appartementen beschikken over een eigen buitenruimte. De appartementen op de begane grond krijgen een tuin en de appartementen op de verdiepingen een balkon of dakterras.

Foto's

Omgeving

Zwolle een bruisende stad met historie

De levendige stad Zwolle is groot geworden als handelsstad dankzij haar ligging aan diverse waterwegen. De stad heeft een middeleeuws centrum met een scala aan prachtige monumentale steegjes, vestingwerken en een stervormige stadsgracht. Dit centrum biedt anno 2020 een ruim en divers winkelaanbod, sfeervolle restaurants, bioscopen en theaters. Als u graag de natuur in trekt voor een actieve wandeling of fietstocht bieden de stad Zwolle en haar buitengebied volop mogelijkheden.

Berkum, groen en vriendelijk

De wijk Berkum ligt aan de rand van Zwolle, tegen het buitengebied met de Overijsselse Vecht en Nieuwe Vecht aan. Deze ligging biedt wijkbewoners de mogelijkheid om te recreëren in de natuur, te sporten of de rust te zoeken. De wijk beschikt over veel groen. Daarom wordt Berkum ook wel het groene tuindorp genoemd.

Naast natuur en groen heeft de wijk een prettig voorzieningenniveau. De wijk beschikt over een winkelplein met winkels voor de dagelijkse boodschappen. Verder beschikt de wijk over scholen, kerken, sportvelden en een eigen voetbalvereniging. Zwembad De Vrolijkheid en het Openluchtbad zijn een fijne aanvulling voor de wijk om te kunnen ontspannen.

Wijkcentrum de Weijenbelt is het sociale middelpunt van de wijk. Hier worden tal van activiteiten georganiseerd. Verder biedt de Weijenbelt onderdak aan diverse clubs en verenigingen.

In de direct omgeving zijn het PEC Zwolle Stadion met een breed scala aan voorzieningen en de Isala Klinieken te vinden.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2020

Woningtypen

Van de 27 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Appartement met terras of balkon, berging en parkeerplaats

  Galerijflat Van € 319.000 tot € 349.000 v.o.n.
  • wonen 81 tot 90 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Emmaüshof A5 Verkocht onder voorbehoud 90 m² wonen 3 kamers € 349.000 v.o.n.
  Emmaüshof A7 Verkocht onder voorbehoud 84 m² wonen 3 kamers € 325.000 v.o.n.
  Emmaüshof A8 Verkocht onder voorbehoud 81 m² wonen 3 kamers € 319.000 v.o.n.
  Emmaüshof C9 Verkocht onder voorbehoud 82 m² wonen 3 kamers € 325.000 v.o.n.
  Emmaüshof A6 Verkocht 90 m² wonen 3 kamers € 349.000 v.o.n.
 • Appartement met terras of balkon, berging en parkeerplaats

  Portiekflat € 575.000 v.o.n.
  • wonen 129 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Emmaüshof B10 Verkocht onder voorbehoud 129 m² wonen 3 kamers € 575.000 v.o.n.
 • Appartement met tuin, berging en parkeerplaats

  Benedenwoning € 399.000 v.o.n.
  • wonen 99 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Emmaüshof A2 Verkocht onder voorbehoud 99 m² wonen 3 kamers € 399.000 v.o.n.
  Emmaüshof A3 Verkocht 99 m² wonen 3 kamers € 392.500 v.o.n.

Verkoopmakelaar

Edwin van Vilsteren Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 038-4607690
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Emmaüshof

Van € 319.000 tot € 575.000 v.o.n.