Aanmelden op funda

Het podium voor de succesvolle makelaar

Maak je entree

Of je kantoor zich nu focust op koop, huur of nieuwbouw, bij funda ben je aan het juiste adres. Waarom? We bieden met miljoenen bezoekers de beste leads, het grootste bereik en essentiële inzichten in de vraagzijde van de markt. Meld je nu makkelijk aan door de onderstaande stappen te volgen.

Ben je lid van een branche- of beroepsvereniging (NVM, VBO of Vastgoedpro)? Dan regel je jouw aanmelding op funda via hen en hoef je onderstaand formulier niet in te vullen. Vragen? Dan verwijzen je graag door naar de destreffende vereniging.

Klaar voor de start?

In 4 eenvoudige stappen ben je klaar om jouw objecten het podium te geven.

1. Pak je KVK-nummer en uittreksel erbij

Je KVK-nummer en een uittreksel van maximaal 30 dagen oud, inclusief SBI 6831 code.

2. Vul het aanmeldformulier in

We nemen je aanmelding binnen 5 werkdagen in behandeling. Zodra deze is goedgekeurd en je alle stappen hebt gevolgd, ben je intermediair en plaats je jouw object straks binnen een handomdraai op funda.

Naar het aanmeldformulier >

3. Meld je aan bij een invoerpartner

Het plaatsen van objecten gaat straks via Tiara. Om dit te kunnen gebruiken meld je je eerst aan bij een gecertificeerde invoerpartner zoals Realworks, Pararius Office, Yes-Co. Onderstaand vind je een link naar het overzicht.

Bekijk de invoerpartners >

4. Aan de slag

Heb je de stappen gevolgd? Dan ontvang je binnenkort bericht van funda met een aansluitnummer en een inlogcode voor funda desk. We helpen je op weg zodat je binnenkort jouw eerste object kan plaatsen. Succes!

Meld je nu aan

Je objecten presenteren

Je plaatst een object straks met één van onze drie pakketten: Basis, Compleet en Premium. Bekijk nu alvast de voordelen per pakket.

Vergroot je kans op succes

4,6 mlnUnieke bezoekers per maand (Q4 2023)
55 mlnUnieke bezoeken per maand (Q4 2023)
4:19 minGemiddelde bezoekduur (Q4 2023)
Meld je nu aan
Vragen?

Heb je vragen over het verkopen via funda? Check dan onze veelgestelde vragen.

Naar Vraag & Antwoord