Tips

Succesvol klanten vinden en behouden

Funda is hét marketingplatform als het gaat om het genereren van leads voor jouw kantoor en diensten of voor je objecten. Ga aan de slag met alle tips & tricks, zorg dat je nog beter gevonden wordt en vergroot je klantenbestand.

Kantoor & Diensten

Tips over het verkrijgen van nieuwe verkoopopdrachten. Van het onderscheidend presenteren van jouw makelaarskantoor, tot het genereren van kwalitatieve leads. En over hoe je zo'n lead uiteindelijk tot klant maakt.

Bekijk alle artikelen

Recente artikelen

Objectmarketing

Tips over het plaatsen en presenteren van een object tot het promoten voor een groter bereik. En van het meten van je objectprestaties tot het succesvol vinden van de beste koper.

Bekijk alle artikelen

Recente artikelen

Marketing Fundamentals

Verdiep je in marketing met onze e-learnings

Heb je geen marketingspecialist in dienst, maar wil je er wel alles aan doen om nieuwe klanten te werven? Marketing Fundamentals zijn online modules waarmee je direct aan de slag kunt. Speciaal ontwikkeld voor makelaars die de basisprincipes van marketing willen leren.

Bekijk de modules

De accountmanagers van funda zitten boordevol tips en ervaringsverhalen. Ze delen ze graag met je in hun maandelijkse blog.