• Verkocht onder voorbehoud

Zuideinde ong 2371 BV Roelofarendsveen Roelofarendsveen

Omschrijving

Omschrijving
4 bouwkavels voor de bouw van een vrijstaande woning, met een perceeloppervlakte variërend van circa 872 m² tot circa 983 m2 inclusief aandeel water, welke kavels worden verkocht inclusief een aandeel in de mandeligheid (o.a. ontsluitingsweg met openbare voorzieningen en parkeerplaatsen), ten behoeve van de bouw van een vrijstaande woning, met een hoofdgebouw dat in het bouwvlak moet worden gerealiseerd ter grootte van 120 m2 (goothoogte max. 6,00 meter, max. bouwhoogte 10,00 meter), bijbehorende bouwwerken oppervlakte maximaal 130 m2, met een maximale bouwhoogte voor aangebouwde bijbehorende bouwwerken, gelijk aan de hoogte van de eerste bouwlaag van het hoofdgebouw, vermeerderd met 0,25 m of voor vrijstaande bijbehorende bouwwerken, maximaal 3,0 m. Zie voor verdere informatie het bestemmingsplan, in te zien bij de gemeente of de verkopend makelaar of kijk op
De kavels zijn gelegen achter Zuideinde 24 en 26 te Roelofarendsveen op de locatie waar voorheen een kwekerij was gevestigd. De kwekerij is inmiddels gesloopt en de kavels worden bouwrijp gemaakt. De kavels zijn allen gelegen aan doorgaand vaarwater, vrijwel direct voor het sluisje naar het Braassemermeer. Kortom, een aantrekkelijk gebied om te varen en te recreëren.

Bestemming
Het bestemmingsplan “Wijzigingsplan Zuideinde 24” van de gemeente Kaag en Braassem geeft aan dat het perceel o.a. de enkelbestemming ‘Wonen’ heeft met bouwaanduiding ‘vrijstaand’ en deels de enkelbestemming ‘Tuin’ en ‘Water’ (op grond van het bestemmingsplan ‘Roelofarendsveen Zuid) en de dubbelbestemming ‘Waarde Archeologie 3’, met een aangeduid bouwvlak. U kunt een vrijstaande woning bouwen met een hoofdgebouw dat in het bouwvlak moet worden gerealiseerd ter grootte van 120 m2 (goothoogte max. 6,00 meter, max. bouwhoogte 10,00 meter), bijbehorende bouwwerken oppervlakte maximaal 130 m2, met een maximale bouwhoogte voor aangebouwde bijbehorende bouwwerken, gelijk aan de hoogte van de eerste bouwlaag van het hoofdgebouw, vermeerderd met 0,25 m of voor vrijstaande bijbehorende bouwwerken, maximaal 3,0 m. Zie voor verdere informatie het bestemmingsplan, in te zien bij de gemeente of de verkopend makelaar of kijk op

Door het ruime bouwvlak voor de bouw van uw vrijstaande woning, resteert rondom voldoende ruimte voor het aanleggen van een tuin aan het water, waarbij u de gehele dag volop kunt genieten van de zon. De kavels grenzen aan een vaarsloot, vrijwel direct voor het sluisje naar het Braassemermeer.

Voor de wijziging van het bestemmingsplan is met de gemeente een zogenaamde anterieure overeenkomst gesloten. De hierbij gemaakte afspraken worden voor zover nodig aan koper opgelegd. De overeenkomst is in te zien bij de verkopend makelaar.

De toegangsweg met parkeervoorzieningen, alsmede de overige openbare voorzieningen (o.a. straatmeubilair, de hoofdleidingen voor water, elektra en riool) worden gezamenlijk eigendom (via zogenaamde mandeligheid) van de respectievelijke kopers van de kavels. Het beheer zal worden geregeld via een Vereniging van Eigenaren, waar kopers verplicht lid van dienen te worden (en te blijven), een en ander nader uit te werken door de projectnotaris. De betreffende akte is in te zien bij de verkopend makelaar.

Koopprijzen (zie brochure)
De diverse kavels zijn op bijgaande afbeelding voorzien van een kavelnummer (nummer B1 t/m B4), waarbij de koopprijzen staan vermeld in de daaronder weergegeven prijslijst. De kavels worden verkocht ‘kosten koper’, hetgeen inhoudt dat de koopsom wordt verhoogd met 21% BTW en de kosten van de notaris (o.a. overdrachtskosten, eventuele hypotheekkosten, de kosten van de kadastrale registratie, alsmede de kosten voor het bepalen van de exacte grenzen en de inmeting door het Kadaster).

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 370.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort object
Bouwgrond

Indeling

Perceel
872 m²

Kadastrale gegevens

ALKEMADE K 2599
Kadastrale kaart
Oppervlakte
Deelperceel
ALKEMADE K 1847
Oppervlakte
Deelperceel

Buitenruimte

Ligging
Aan water

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Zuideinde ong

€ 370.000 k.k.