Gladiolenstraat 18 3245 CD Sommelsdijk Sommelsdijk bloemenbuurt

Omschrijving

Over denken in kansen en mogelijkheden.

Wie de foto's van deze woning goed bekijkt, kan deze eigenlijk maar op twee (logische) manieren interpreteren:

1) voor degenen die weinig tot niets zelf kunnen en hier 'bovengemiddeld veel spullen' op de foto (wat op zich niet erg is, want woning, garage en tuin worden leeg en bezemschoon opgeleverd) EN vooral 'bovengemiddeld veel werk' zien, heb ik een nogal onaardig lijkende, maar zeker niet zo bedoelde boodschap..... Sorry, we zijn niet op zoek naar u. Graag vinden wij een andere WEL geschikte woning voor u, eentje waarmee u een goede match vormt!

of

2) mensen die wel 'door dingen heen kunnen kijken' en de kansen en mogelijkheden herkennen (net als wij). Zij zien hier een unieke kans op betaalbaar en gelijkvloers wonen, op een wel heel erg fijne locatie, aan een mooie en breed opgezette laan (door de gemeente ten onrechte ‘straat' genoemd), in de gezellige Bloemenbuurt in Sommelsdijk, op loopafstand van een aantal voorzieningen voor ‘uw dagelijkse levensbehoefte’ en op een steenworp afstand van het gezellige winkelhart van Middelharnis.

Woningen als deze zijn ideaal voor mensen, voor wie de stap van hun grote (half-)vrijstaande woning naar een flat (want zo wordt een appartement meestal genoemd door de mensen die nog niet aan appartement toe zijn) nog te groot is. Hier vindt u nog privacy, heeft u geen lastige VVE vraagstukken en kunt u nog genieten van en in uw eigen tuin. Op de oprit voor de garage is er ruime parkeergelegenheid.

Er staan op Het Eiland nog maar 4 bungalows te koop (dit wordt nummer 5). De goedkoopste tot nu toe, kost 415.000,- euro kosten koper, bij deze woning aan de Gladiolenlaan/-straat slaagt u dus voor beduidend minder.

De woning is 69 m² groot (257 m³ bruto inhoud), is voorzien van een stenen garage van 19 m² en een fraai perceel eigen grond van maar liefst 393 m² eigen grond.

Bij een geheel gelijkvloerse (platte) woning is de zonligging van de tuin niet zo heel belangrijk, omdat er door de beperkte hoogte nauwelijks schaduw is (mocht u niet precies begrijpen wat ik bedoel, dan leg ik dat bij een bezichtiging graag aan u uit). Heeft u graag een tuin op het zuiden, dan heeft u geluk, want meer zuid dan bij deze woning, kan een tuin niet liggen.

De indeling is als volgt: hal, woonkamer (602 x 370/336 met openslaande tuindeuren), dichte keuken (243 x 221), hoofdslaapkamer (363 x 301) met loopdeur naar de tuin, tweede slaapkamer (454 x 200), kleine muziekstudio/werkkamer, badkamer/douche (met douchegelegenheid en wastafel) en bijkeuken/wasruimte.

Hoort u tot ‘die tweede groep van mensen’, de groep mensen die WEL de mogelijkheden en de kansen zien, bel dan voor een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Wellicht is tweemaal het zelfde vermelden te veel van het goede...., we willen u er toch graag op wijzen dat alle losse spullen zullen worden verwijderd en afgevoerd, zowel uit de woning, als uit de garage, als uit de tuin!

Kenmerken

Vraagprijs
€ 299.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 4.333
Aangeboden sinds
3 maanden
Soort woonhuis
Bungalow, 2-onder-1-kapwoning
Oppervlakte
69 m² wonen / 393 m² perceel
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Inhoud
257 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Gladiolenstraat 18

€ 299.000 k.k.