office-banner
Hoofddorp Makelaars c.s. B.V. Logo

Hoofddorp Makelaars c.s. B.V.

Houden van je vak straal je uit door enthousiasme!

Overzicht

9,5

34 beoordelingen

3

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Financieel advies

Zoek je een makelaar uit Hoofddorp om jouw droomhuis te vinden of om je woning te verkopen? Dan ben je bij Hoofddorp Makelaars Hoofddorp zeker aan het juiste adres. Met onze betrokken en persoonlijke aanpak zorgen wij voor een succesvolle verkoop


Specialisaties

Woningfotografie, Woningstyling, Veiling, Nieuwbouw, Bijzonder beheer, Expat makelaar

Certificaten

NWWI

NRVT

SCVM

WFT

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Engels

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

NVM-Makelaar Hoofddorp Makelaars:

Vaste waarden, nieuwe stijl


Even voorstellen, maar is dat nog nodig? Want Hoofddorp en de naam Muller zijn al sinds 2010 onlosmakelijk met elkaar verbonden. De vestiging aan het Marktplein betekende voor de makelaarsfamilie Muller een nieuwe fase. Opa begon in de jaren '50 van de vorige eeuw in Beverwijk onder de naam Teer Makelaars en legde daarmee de basis voor het familiebedrijf. Zijn beide zonen, Arnoud sr. en Wim, namen in de jaren ’70 het ‘makelaarsstokje’ over en anno 2021 maken Arnoud jr. en zijn zus Monique de cirkel rond. Beide Mullers zijn gecertificeerde makelaars en vormen al 8 jaar lang een team in Hoofddorp. Madelon Angenent is sinds kort betrokken bij het team op het Marktplein.


In deze nieuwe tijd werken wij volledig digitaal. Als voorbeeld worden Docusign-koopaktes en opdrachten tot dienstverlening per e-mail geregeld en op afstand getekend, erg handig! Ons team is klein, waardoor we kunnen werken met korte lijnen. We leggen de nadruk op communicatie en zijn optimaal bereikbaar: via telefoon, e-mail, Messenger, WhatsApp en natuurlijk ook op kantoor. Zo is persoonlijke aandacht gegarandeerd! Kortom: "we stralen onze liefde voor ons vak uit door inzet en enthousiasme!"


Klantbeloften, iets wat je tegenwoordig veel hoort, maar wat verstaat men daar eigenlijk onder? “Wij vinden dat er tegenwoordig nogal vrijelijk met deze term wordt omgegaan.


Voor ons betekent een klantbelofte dat we het vertrouwen van de opdrachtgever waard zijn. We durven elke opdracht aan te nemen, maar er moet wel sprake zijn van een wederzijdse klik vooraf.


Maar hoe dan? Onze specialismen vullen elkaar aan, dus Madelon plant afspraken en zorgt voor een vlekkeloze administratie; zij is de eerste aanspreekpersoon binnen ons kantoor.


Madelon is een ware professional, met meer dan 12 jaar ervaring in de makelaardij, een rots in de branding. Ze is gestructureerd en heeft een stabiele persoonlijkheid. Kortom: we vormen een topteam, samen!


Nieuwsgierig? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Tel. 0235543991.


Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Martin van Bentem, Verkoper in 2024

“Het contact met Hoofddorp makelaar ging soepel, snel, vakkundig en professioneel. Ten eerste een heel vriendelijk en vooral heel menselijk team. Na mijn verwachtingen te hebben neergelegd oversteeg dit al mijn verwachtingen. Wat ze zeggen wat ze gaan doen voor je, doen ze en meer! Ik heb mijn huis letterlijk in een paar dagen verkocht en een bord ophangen was zelfs niet nodig. Met een goede sneak peek op hun socials en een open dag en de juiste benadering verliep dit meer dan soepel. Alles wat perfect voorbereid en geregeld. Het zag er perfect uit op funda om maar niet nog te spreken van de fotograaf, echt subliem! Voordat ik het wist was het verkocht en was alles al geregeld. Ik heb wel eerder een huis verkocht maar dat ging niet zo efficient, soepel en zorgeloos als bij Hoofddorp Makelaars. Ik zou deze ook iedereen willen aanraden. Ze hebben echt een no nonsense mentaliteit en de focus is de delivery die jij zo hebt afgesproken. Mocht je je huis in Hoofddorp willen verkopen is deze makelaar een must maar zeker ook aan te raden voor andere gemeentes. Ik heb mijn familie al Hoofddorp Makelaars laten inschakelen voor hun verkoop en aankoop. Kortom ik ben zeer tevreden en heb eigenlijk geen verbeterpunten. ”

Medewerkers

 • Arnoud Muller - NVM-makelaar
  Arnoud MullerNVM-makelaar
 • Monique Muller - Kandidaat-makelaar
  Monique MullerKandidaat-makelaar
 • Madelon Angenent - Office manager
  Madelon AngenentOffice manager
Beoordelingen gemiddelde
9,5

Het gemiddelde is gebaseerd op 34 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 93% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Koper

  8,0

  Prima, kan soms iets beter. Via kantoor duidelijke afspraken, communicatie kan soms beter veel verstand van zaken

  27 mei 2024

 • Dhr. Martin van Bentem

  Verkoper

  10,0

  Het contact met Hoofddorp makelaar ging soepel, snel, vakkundig en professioneel. Ten eerste een heel vriendelijk en vooral heel menselijk team. Na mijn verwachtingen te hebben neergelegd oversteeg dit al mijn verwachtingen. Wat ze zeggen wat ze gaan doen voor je, doen ze en meer! Ik heb mijn huis letterlijk in een paar dagen verkocht en een bord ophangen was zelfs niet nodig. Met een goede sneak peek op hun socials en een open dag en de juiste benadering verliep dit meer dan soepel. Alles wat perfect voorbereid en geregeld. Het zag er perfect uit op funda om maar niet nog te spreken van de fotograaf, echt subliem! Voordat ik het wist was het verkocht en was alles al geregeld. Ik heb wel eerder een huis verkocht maar dat ging niet zo efficient, soepel en zorgeloos als bij Hoofddorp Makelaars. Ik zou deze ook iedereen willen aanraden. Ze hebben echt een no nonsense mentaliteit en de focus is de delivery die jij zo hebt afgesproken. Mocht je je huis in Hoofddorp willen verkopen is deze makelaar een must maar zeker ook aan te raden voor andere gemeentes. Ik heb mijn familie al Hoofddorp Makelaars laten inschakelen voor hun verkoop en aankoop. Kortom ik ben zeer tevreden en heb eigenlijk geen verbeterpunten.

  17 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Koper

  8,5

  Hele fijne makelaar; Ze heeft feeling voor wat je als klant zoekt en bij de eerste onderhandeling hadden wij het beste bod en kregen we het huis, zonder extreem veel te moeten overbieden ten opzichte van de andere biedingen. Zeker een aanrader!

  3 mei 2024

Alle beoordelingen (34)

Kantoorgegevens

Marktplein 29
2132DA Hoofddorp
 • Ma08:30 - 17:00
 • Di08:30 - 17:00
 • Wo08:30 - 17:00
 • Do08:30 - 17:00
 • Vr08:30 - 17:00
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media