office-banner
VLIEG Makelaars Haarlem OG Logo

VLIEG Makelaars Haarlem OG

VLIEG maakt het makkelijk

Overzicht

9.2

30 beoordelingen

6

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Financieel advies

 • Aanhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

SEH

Talen

Engels, Nederlands

Omschrijving

Welkom bij VLIEG Makelaars Haarlem, jouw vertrouwde vastgoedpartner gevestigd aan de rand van Haarlem, op de Freddie Oversteegenstraat 269. Bij ons parkeer je gemakkelijk voor de deur, waardoor jouw bezoek aan ons kantoor moeiteloos verloopt.


Haarlem is een geliefde stad om in te wonen, met veel inwoners die hier blijven en anderen die vanuit Amsterdam en omstreken naar Haarlem verhuizen. Bij VLIEG kennen we alle buurten met hun eigen kenmerken, wat ons in staat stelt om jou perfect te begeleiden bij zowel de aankoop als verkoop van jouw woning, met het beste resultaat voor ogen.


Bij VLIEG Makelaars Haarlem staat toegevoegde waarde centraal. Onze makelaars hebben elk hun eigen specialisme. Of het nu gaat om de verkoop, aankoop, verhuur, taxatie van woningen of het adviseren bij projectontwikkeling. Focus, teamwork, het onmogelijke mogelijk maken en gewone dingen ongewoon goed uitvoeren... dat is onze kracht. Centraal hierbij staan deskundigheid, flexibiliteit, duidelijke communicatie en persoonlijke aandacht voor jullie!


VLIEG Makelaars is vernieuwend op de woningmarkt sinds 1974. En mét succes. We boeken prachtige aankoop- en verkoopresultaten op diverse verkoopkanalen, hanteren een maatwerk tariefstelsel en investeren in uitmuntende dienstverlening.


Met tien kantoren in Noord-Holland en Flevoland verkoopt VLIEG niet lokaal maar regionaal en met ruim 50 jaar ervaring en ruim 20.000 verkochte woningen hebben wij onze VLIEG-uren wel gemaakt. Met andere woorden: wij kennen jouw buurt als geen ander en weten precies wat er moet gebeuren om je kostbaarste bezit zo goed mogelijk te verkopen tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden. De synergie tussen onze kantoren en ons uitgebreide netwerk genereert extra voordeel voor jou als verkoper: wij hebben een tien keer zo grote kans om jouw woning succesvol te verkopen.


Als NVM Nieuwbouwspecialist beschouwen wij nieuwbouwverkoop, -marketing en -advisering als onze specialiteit. Onze focus ligt op 'Aangenaam persoonlijk', waarbij wij maatwerk leveren afgestemd op jouw individuele situatie. Onze klantbeoordelingen getuigen van waardering voor onze onderscheidende werkwijze.


Bij VLIEG Makelaars Haarlem profiteer je van onze ruime kennis van de lokale markt, betrokken en persoonlijke benadering, vakkundige en proactieve medewerkers, gegarandeerde goede presentatie van jouw huis en punctualiteit in het nakomen van afspraken. Daarnaast zetten we zwaar in op online aanwezigheid, waardoor jouw woning een groot bereik krijgt en de kans op een snelle verkoop vergroot wordt.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Bourahma, Verkoper in 2024

“Stephan is een zeer bekwame en vriendelijke makelaar, met veel vakkennis, maar vooral een leuk persoon die het beste met je voor heeft. Zeer aan te raden. ”

Medewerkers

 • Nikki Jansen K-RMT - Makelaar
  Nikki Jansen K-RMTMakelaar
 • Barbara Kranenburg - Vastgoedadviseur
  Barbara KranenburgVastgoedadviseur
 • Marieke van der Schaaf - Commercieel medewerker
  Marieke van der Schaaf Commercieel medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9.2

Het gemiddelde is gebaseerd op 30 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 67% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Bourahma

  Verkoper

  10.0

  Stephan is een zeer bekwame en vriendelijke makelaar, met veel vakkennis, maar vooral een leuk persoon die het beste met je voor heeft. Zeer aan te raden.

  27 mrt 2024

 • Dhr. Terol

  Verkoper

  8.0

  Erg goede begeleiding en veel contact.Ons huis was na twee weken al verkocht.Dus heel tevreden en ik beveel deze makelaar aan

  14 mrt 2024

 • Dhr. M. Schouren

  Verkoper

  9.0

  Zeer tevreden met Vlieg advies. Na het kennismakingsgesprek met Nikki wisten we al dat we moeilijk fout konden zitten en dat Vlieg een goed georganiseerd, professioneel bedrijf is. Gedurende alle stadia zij we altijd goed geïnformeerd gebleven door Barbara en Marieke. Stephan heeft met veel enthousiasme de bezichtigingen verzorgd. Ook ging de verkoop en overdracht ging eenvoudig en vlot. Bijkomend voordeel is dat je via het voordeelpakket ook hypotheekadvies tegen een scherpe prijs kunt afnemen.

  16 feb 2024

Alle beoordelingen (30)

Kantoorgegevens

Freddie Oversteegenstraat 269
2033MV Haarlem
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media