office-banner
Hopman Woonmakelaars Heiloo Logo

Hopman Woonmakelaars Heiloo

Sterk door service!

Overzicht

9,3

47 beoordelingen

4

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Verkoop

 • Verhuur


Specialisaties

Bedrijfsruimte, Nieuwbouw

Certificaten

NWWI

NRVT

Talen

Engels, Nederlands

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Hopman Makelaars. STERK DOOR SERVICE

Een huis kopen of verkopen is een spannend proces waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken. Hopman Makelaars combineert vakmanschap en ervaring met aandacht voor uw persoonlijke wensen en ideeën. Hopman Makelaars is sinds 1980 actief op de woningmarkt en zit met haar kantoren te Castricum en Heiloo en heeft een vestiging in Heemskerk. Midden in de duinstreek tussen Bergen NH en Beverwijk alsmede het poldergebied rond het Alkmaardermeer. Zij kent het gebied dan ook op haar duim.

Een persoonlijk verkoopplan
Dankzij ons unieke marktbewerkingplan zijn wij in staat uw huis te verkopen tegen een optimale verkoopprijs. Als Hopman makelaar beschikken wij namelijk over een aantal unieke marketinginstrumenten, het opvallende tuinbord, de Omwonenden Mailing, de Vergelijkende Marktanalyse en de Open Huizen Route. Stuk voor stuk instrumenten die er toe bijdragen dat uw verkoopopdracht deskundig en met veel gevoel voor service wordt uitgevoerd. In nauw overleg met u stellen wij een voor u optimaal verkoopplan samen.

Een persoonlijk aankoopplan

Bent u in de markt als koper en kunt u geen keuze maken uit ons huidige aanbod dan kunnen wij u bijstaan als de makelaar die actief op zoek gaat naar uw nieuwe woning. Hopman Makelaars brengt uw woonwensen in kaart en behartigt uw belangen gedurende het koopproces. Ook hierbij bieden wij u de mogelijkheid om het door u gewenste dienstverleningspakket zelf samen te stellen.

Vrijblijvende waardebepaling
Hopman Makelaars biedt u een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning, zodat u inzicht kunt krijgen in uw financiële mogelijkheden.

Taxeren
Voor het taxeren van uw woning kunt u tevens een beroep doen op de deskundigheid van Hopman Makelaars. Als NVM-makelaars met een inschrijving in het register van het Nederlands Instituut Certificatie en Registratie Makelaar-taxateurs onroerende zaken, mogen wij voor alle geldverstrekkers taxeren.


U bent van harte welkom.


Voor informatie of een oriënterend gesprek met één van onze makelaars kunt u altijd even langskomen of contact met ons opnemen!


Onze kantoren zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur. Voor afspraken op andere tijdstippen kunt u contact met ons opnemen.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Kramer, Verkoper in 2024

“Zeer tevreden over hopman makelaars. Met al onze vragen konden we bij ze terecht. Toppers zijn het!!!”

Medewerkers

 • Mark Bonne - NVM-makelaar (directeur)
  Mark BonneNVM-makelaar (directeur)
 • Robin van den Berg - Vastgoedadviseur
  Robin van den BergVastgoedadviseur
 • Grace Henselmans-Tjebbes - Commercieel medewerker
  Grace Henselmans-TjebbesCommercieel medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 47 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 90% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Koper

  9,2

  We waren met name heel tevreden over de toegankelijkheid, vriendelijkheid en snelle schakelen op het moment dat er doorgepakt moest worden. Ook de deskundigheid bij het onderhandelen en prijsbepaling en de deskundige ogen bij de bezichtigingen waren heel waardevol.

  30 apr 2024

 • Mevr. Geerdink

  Koper

  9,8

  Fijn contact, altijd bereikbaar en erg behulpzaam. Heel blij dat we uiteindelijk toch een aankoopmakelaar hebben genomen, en dan vooral deze!

  17 apr 2024

 • Mevr. Kramer

  Verkoper

  10,0

  Zeer tevreden over hopman makelaars. Met al onze vragen konden we bij ze terecht. Toppers zijn het!!!

  26 mrt 2024

Alle beoordelingen (47)

Kantoorgegevens

Kennemerstraatweg 330
1851 BJ HEILOO
 • Ma10:00 - 17:00
 • Di09:00 - 17:00
 • Wo09:00 - 17:00
 • Do09:00 - 17:00
 • Vr09:00 - 17:00
 • Za10:00 - 14:00
 • ZoGesloten

Sociale media