office-banner
Hans Janssen Makelaars Nijmegen Logo

Hans Janssen Makelaars Nijmegen

De grootste fullservice makelaar in de regio!

Overzicht

9,2

92 beoordelingen

29

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Aankoop

 • Aanhuur

 • Taxaties

 • Financieel advies


Specialisaties

Bedrijfsruimte, Beleggen, Nieuwbouw, Woningfotografie, Woningstyling

Certificaten

NWWI

VastgoedCert

SEH

FFP

NRVT

Talen

Nederlands, Engels

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Hans Janssen Makelaars is al bijna 50 jaar thuis in het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal. Samen met Hans Janssen Zakelijk, LIV Wooncoach en LIV Hypotheken & Verzekeringen vormen wij de Hans Janssen Groep. Met kantoren in Beuningen, Wijchen en Nijmegen zijn wij grootste fullservice makelaar in de regio en toch vertrouwd dichtbij!


Realiseer meer met Hans Janssen Makelaars

Bij Hans Janssen word je begeleid door een team van de allerbeste specialisten in hun vakgebied. Om de aan- en verkoop van jouw huis van begin tot eind te begeleiden hebben wij met LIV Wooncoach en LIV Hypotheken & Verzekeringen al onze kennis en kunde ‘onder één dak’ gebundeld. Deze intensieve samenwerking tussen onze bestaande-bouwmakelaars, nieuwbouwmakelaars, financieel adviseurs en marketingspecialisten zorgt ervoor dat we altijd drie stappen vooruitdenken. Samen hebben we meer mogelijkheden, ideeën en slagkracht om kansen te creëren en maximaal resultaat te behalen.


Het grootste nieuwbouwaanbod van de regio!

Hans Janssen Makelaars en LIV Wooncoach zijn samen dé nieuwbouwspecialisten met het grootste nieuwbouwaanbod van de regio. Wij helpen je graag op weg bij je zoektocht naar een nieuwbouwhuis, begeleiden je stap voor stap in het nieuwbouwproces, vertalen jouw woonwensen naar de projectontwikkelaar en maken ingewikkelde bouwtekeningen, processen en juridische documenten voor jou begrijpelijk. Op onze website: www.hansjanssen.nl/nieuwbouw blijf je op de hoogte van alle regionale ontwikkelingen op nieuwbouwgebied.


Altijd vertrouwd dichtbij

Met onze drie kantoren in Nijmegen, Beuningen en Wijchen zijn we sterk lokaal verankerd. Daardoor kennen wij de regionale woningmarkt als geen ander en hebben we een rijk netwerk. Met deze kennis en ervaring zijn wij dé specialist voor een succesvolle verkoop van jouw huis. Op zoek naar een (nieuwe) woning? Met fijn contact, eerlijke communicatie en deskundig advies zijn wij de route naar jouw perfecte aankoop!


Wij zijn er om jou te helpen

Wij geloven dat een huis niet gaat over stenen, maar over woonplezier, toekomstplannen en herinneringen. Wij begrijpen dat het kopen en verkopen van je huis een belangrijke en spannende gebeurtenis is waarbij heel veel komt kijken. Met Hans Janssen Makelaars sta je er niet alleen voor: wij helpen jou op een zorgeloze en prettige manier naar een nieuw hoofdstuk in jouw leven.Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Pouwels - van Honk, Verkoper in 2024

“Hele goede communicatie. Als er vorderingen waren gelijk ons bellen. Goed nieuws zelf nog vlak voor het weekend doorbellen. Empathisch vermogen richting ons ! Ook de emotionele kant begrijpen van een huis verkopen en kopen. Ben heel tevreden ! 👍🏽🌺”

Medewerkers

 • Twan van Laanen - Vastgoedadviseur
  Twan van LaanenVastgoedadviseur
 • Lilian Swinkels - Kandidaat-makelaar
  Lilian SwinkelsKandidaat-makelaar
 • Caroline de Jong - Assistent-makelaar
  Caroline de JongAssistent-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 92 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 72% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  6,2

  De service van het kantoor was prettig. Geven overal direct reactie. Duidelijkheid over de mogelijke keuzes ontbrak en gemaakten afspraken waren niet duidelijk en bezichtigingen werden anders uitgevoerd dan afgesproken

  16 jul 2024

 • Dhr. Pouwels

  Verkoper

  9,5

  Twan is een vriendelijke en deskundige makelaar. Hij weet waar die het over heeft en stemt zich goed af op ons als cliënt. Een makelaar met weinig poeha.

  27 jun 2024

 • Mevr. Pouwels - van Honk

  Verkoper

  10,0

  Hele goede communicatie. Als er vorderingen waren gelijk ons bellen. Goed nieuws zelf nog vlak voor het weekend doorbellen. Empathisch vermogen richting ons ! Ook de emotionele kant begrijpen van een huis verkopen en kopen. Ben heel tevreden ! 👍🏽🌺

  27 jun 2024

Alle beoordelingen (92)

Kantoorgegevens

St. Canisiussingel 19 H
6511 TE NIJMEGEN
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media