office-banner
MarQuis Makelaars & Taxateurs Logo

MarQuis Makelaars & Taxateurs

Thuis in de Hoeksche Waard!

Overzicht

9,3

103 beoordelingen

4

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties

 • Verhuur


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Nieuwbouw

Certificaten

NWWI

NRVT

VastgoedCert

Talen

Nederlands, Engels

Een promotiefoto voor op kantoor

Omschrijving

Modern makelaarskantoor, gespecialiseerd in aankoop, verkoop, verhuur, taxaties en nieuwbouw van woningen in de Hoeksche Waard. Professionele aanpak met persoonlijke aandacht.

Vanaf 1998 gevestigd aan de Kerkstraat in ’s-Gravendeel, in een karakteristieke boerderij uit 1862. Huiselijk en sfeervol en vooral laagdrempelig. Even binnen lopen om bij te praten en gelijk een kopje koffie te drinken kan altijd. Persoonlijke aandacht en niet teveel formaliteiten, dat is waar MarQuis voor staat. Gecombineerd met gedegen vakkennis en aanpakken.

Het aanbod van de diverse woningen is groot. Daarnaast zijn er tal van nieuwbouwprojecten waarbij het team van MarQuis adviseert en bemiddelt. Heeft u liever een huurwoning? Ook hierin heeft MarQuis een gevarieerd aanbod. Voor woningstichting HW Wonen worden de huizen in het oostelijke deel van de Hoeksche Waard door MarQuis verkocht en verhuurd. Binnen de Hoeksche Waard is het kantoor dus van alle markten thuis. Deze expertise komt goed van pas bij het taxeren van panden voor een aankoop of verkoop. Of voor de financiering, misschien voor een boedelscheiding of een afwikkeling met de fiscus. Ook voor deze diensten kunt u bij MarQuis terecht.

Nog even voorstellen Carsten Tieleman, directeur/eigenaar is NVM makelaar en beëdigd taxateur. Hij kent de Hoeksche Waard op zijn duimpje en staat bekend om zijn enthousiasme en uitgebreide bezichtigingen. Gedreven, spontaan en ambitieus – dat is Annerisca Monster, eveneens NVM makelaar en gecertificeerd taxateur. Met een groot gevoel voor service, staat ze vele kopers en verkopers bij.

Yvonne Corlemeijer, assistent makelaar, werkt met veel accuratesse aan aktes, taxaties en alles wat er binnen het kantoor gebeurt. Marsha Paasse-Rovers, assistent makelaar, sinds 2017 in dienst met al meer dan 15 jaar Hoeksche Waardse makelaars ervaring. Met veel plezier in het werk staan de mensen van MarQuis voor u klaar van maandag t/m zaterdag.

MarQuis is een kantoor dat is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit kenmerk staat voor vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid. De makelaars zijn beëdigd en gecertificeerd (RMT). Particulieren, woningcorporaties, projectontwikkelaars en bedrijven zijn klant bij MarQuis.Het aanbod van MarQuis vindt u natuurlijk terug op www.funda.nl en ook op de eigen site www.marquis.nl. Ook de nieuwe communicatievormen via Facebook en Twitter worden ingezet bij de promotie van het aanbod.

Kijkt u eens op www.marquis.nl voor het actuele aanbod en mooie nieuwbouw projecten. Of laat u adviseren of begeleiden bij de aankoop van een woning door één van de makelaars van MarQuis. Wij zijn u graag van dienst, tot ziens!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. Reedijk, Verkoper in 2024

“Marquis reageert snel en kwaliteit, heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en is betrokken en bevlogen. Gewoon dat wat je graag wilt zien bij een makelaar.”

Medewerkers

 • Carsten Tieleman - NVM-makelaar
  Carsten TielemanNVM-makelaar
 • Annerisca Bahlman-Monster - NVM-makelaar
  Annerisca Bahlman-MonsterNVM-makelaar
 • Marsha Paasse-Rovers - Assistent-makelaar
  Marsha Paasse-RoversAssistent-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9,3

Het gemiddelde is gebaseerd op 103 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 70% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,5

  We hebben Carsten ontmoet als verkoopmakelaar van ons nieuwe huis. Toen wisten we het al, we vragen Carsten/Marquis om ons huidige huis te verkopen; enthousiast, toegankelijk, kundig, realistisch, vriendelijk en duidelijk. Een kleinschalig kantoor met enthousiaste en betrokken mensen. Binnen 2 maanden was ons huis verkocht!

  11 jun 2024

 • Dhr. Van Buuren

  Verkoper

  9,5

  Het heeft even geduurd voor dat onze woning werd verkocht maar de hulp en service van de makelaar was uitermate goed.

  5 jun 2024

 • Mevr. Reedijk

  Verkoper

  10,0

  Marquis reageert snel en kwaliteit, heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en is betrokken en bevlogen. Gewoon dat wat je graag wilt zien bij een makelaar.

  1 jun 2024

Alle beoordelingen (103)

Kantoorgegevens

Kerkstraat 7
3295 BD 'S-GRAVENDEEL
 • Ma09:00 - 12:30, 13:00 - 17:15
 • Di09:00 - 12:30, 13:00 - 17:15
 • Wo09:00 - 12:30, 13:00 - 17:15
 • Do09:00 - 12:30, 13:00 - 17:15
 • Vr09:00 - 12:30, 13:00 - 17:15
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media