office-banner
Lauwaars Makelaars | Qualis Logo

Lauwaars Makelaars | Qualis

Iedere deur is anders!

Overzicht

9.3

43 beoordelingen

4

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Aankoop

 • Verkoop

 • Taxaties


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

NWWI

NRVT

Talen

Engels

Omschrijving

Ton Lauwaars begon medio 1982 met een kantoor aan huis in de Kralingse Vijverlaan. Vanaf het begin is de bestaande bouw de specialisatie geweest. Art Deco, Jugendstill, eind negentiende eeuw, begin twintigste en daar waar men de typische stijlelementen van voor de oorlog vindt. Maar ook de jaren ’60 en later maken indruk: brede gangen, grote livings, hoge plafonds. Verder: het bijzondere werk, bijvoorbeeld molens, een radartoren, voormalige schoolgebouwen, of een gemaal en dit voor mensen uit de wereld van wetenschap, cultuur en kunst, artistieke mensen en mensen met oog voor detail.

Tegenwoordig is het kantoor uitgegroeid tot een van de grotere makelaarskantoren in de regio, waarbij alle typen en prijsklassen van woningen vertegenwoordigd zijn. Ton Lauwaars heeft daarin een groot aandeel gehad door zijn persoonlijke aanpak. Hele families zijn al generaties lang klant! Natuurlijk is hij ook bekend in Kralingen e.o. vanwege zijn oldtimers en zijn bijzondere interesse en toewijding aangaande de kunst en cultuur in en rond de stad.

Werkgebied

Hoewel onze favoriete ‘objecten’ meestal zijn gelegen aan de singels en lanen in het centrum van Rotterdam, Kralingen en Hillegersberg, reikt ons werkgebied veel verder. Wij zijn door onze lange en brede ervaring van alle marken thuis: alle wijken, type huizen en waardes van de verschillende soorten woningen. Maar we kennen ook de kopers en de verkopers, die bij ons overigens relaties heten. Onze relaties worden van A tot Z begeleid. Deze aanpak bewijst nog elke dag zijn succes.

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Mevr. van Boheemen, Verkoper in 2024

“Na uitnodiging van 2 makelaars viel de keuze gelijk op Markus van Lauwaars,zijn deskundigheid en interesse waren voor ons doorslaggevend.Door met Lauwaars in zee te gaan heeft dat een mooi bod opgeleverd en gelijk beslist om daar mee door te gaan. Lauwaars heeft een prachtige fotogalerij gemaakt en mooie brochure en met begeleiding van de deskundigheid van Markus heeft dit snel resultaat opgeleverd.Buiten schuld om van Markus heeft het proces flink vertraging opgelopen, maar uiteindelijk nu op korte termijn sleuteloverdracht en verdere afhandeling bij notaris. ”

Medewerkers

 • Ernst Klompé - NVM-makelaar (directeur)
  Ernst KlompéNVM-makelaar (directeur)
 • Hendrine Suijker - Kandidaat-makelaar
  Hendrine SuijkerKandidaat-makelaar
 • Markus van der Werf - NVM-makelaar (directeur)
  Markus van der WerfNVM-makelaar (directeur)
Beoordelingen gemiddelde
9.3

Het gemiddelde is gebaseerd op 43 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 92% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Koper

  8.0

  Dankzij de app en dagelijkse mails en een apprgroep waarin we gemakkelijk konden communiceren verliep het proces gesmeerd.

  8 apr 2024

 • Mevr. van Boheemen

  Verkoper

  10.0

  Na uitnodiging van 2 makelaars viel de keuze gelijk op Markus van Lauwaars,zijn deskundigheid en interesse waren voor ons doorslaggevend.Door met Lauwaars in zee te gaan heeft dat een mooi bod opgeleverd en gelijk beslist om daar mee door te gaan. Lauwaars heeft een prachtige fotogalerij gemaakt en mooie brochure en met begeleiding van de deskundigheid van Markus heeft dit snel resultaat opgeleverd.Buiten schuld om van Markus heeft het proces flink vertraging opgelopen, maar uiteindelijk nu op korte termijn sleuteloverdracht en verdere afhandeling bij notaris.

  19 mrt 2024

 • Mevr. Nijhof

  Koper

  9.5

  Fijne en deskundige makelaar. Goed bereikbaar, snel in communicatie en erg meedenkend. Erg tevreden!

  18 mrt 2024

Alle beoordelingen (43)

Kantoorgegevens

Oudedijk 88 a
3061AM Rotterdam
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media