office-banner
VENK makelaars taxateurs Logo

VENK makelaars taxateurs

Verbindt stenen met mensen

Overzicht

9,2

33 beoordelingen

6

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties

 • Financieel advies

verkoop van woningen aankoopadvies bij woningen woning taxaties nrvt taxaties nwwi taxaties verhuur van woningen


Specialisaties

Woningstyling, Woningfotografie, Herbestemmen

Certificaten

NRVT

NWWI

Talen

Duits, Engels, Nederlands

Omschrijving

Wij zijn VENK makelaars taxateurs. De afkorting voor Velthaak en Keijzer. Een actief, eigentijds Rotterdams makelaarskantoor, opgericht in 2006. Wil je aankopen, dan helpen wij je met het vinden van een huis, staan voor je klaar om direct te schakelen, omdat snelheid een must is. We helpen je bij het zoeken, adviseren je over de waarde en het bod, doen uitgebreid onderzoek naar VvE status, bestemming, bodem en nog veel meer. Zo zorgen wij ervoor dat je zorgeloos een woning aankoopt. Ben je voornemens te gaan verkopen, dan komen we graag langs voor een vrijblijvend gesprek, we leggen je het hele proces uit, we helpen je met een optimale presentatie van je woning, alles om te zorgen dat je een hele mooie prijs voor je huis krijgt. We houden je continu op de hoogte van alles wat we doen om jouw huis te verkopen. Hoe wij dat doen? Heel simpel, wij geven je onze AANDACHT EN KENNIS, bij alle stappen die er nodig zijn om tot een goed eindresultaat te komen. Heb je al een nieuw huis gekocht, dan heb je vaak ook een taxatie nodig. Wij zijn register taxateur, ingeschreven bij het NRVT en kunnen gevalideerde taxatierapporten uitbrengen. Dit houdt in dat onze taxatierapporten geaccepteerd worden door alle geldverstrekkers. Heb je een taxatierapport nodig voor een nalatenschap of een scheiding, ook dan kunnen wij je helpen. Wij komen graag bij je langs om kennis te maken. Bel, mail ons of kom langs op ons kantoor. We vinden het fijn om uit te kunnen leggen wie wij zijn, hoe we werken, en dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Misschien ook leuk om te weten, VENK is een echt familiebedrijf, Koos Velthaak en Ingrid Velthaak-Keijzer zijn partners en Christian Velthaak is de zoon van Koos, samen met Annette van der Drift, vormen we een (h)echt team, dat voor je klaar staat. Onze kantoortijden zijn op werkdagen van maandag tot en met vrijdag 09:00 - 17:30 uur. Bezichtigingen en adviesgesprekken in de avond en op zaterdag zijn in overleg mogelijk.

Wij zijn aangesloten bij:

NVM Wonen en

NVM BV (bedrijfsmatig)

NWWI


Vastgoedcert.NRVT

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Van Wageningen, Verkoper in 2024

“Het was een makkelijk, heel prettig laagdrempelig contact. Alles in goed overleg en afstemming afgerond. ”

Medewerkers

 • I. Keijzer - NVM-makelaar (directeur)
  I. KeijzerNVM-makelaar (directeur)
 • J.H. Velthaak - Directeur
  J.H. VelthaakDirecteur
 • Christian Velthaak - Vastgoedadviseur
  Christian VelthaakVastgoedadviseur
Beoordelingen gemiddelde
9,2

Het gemiddelde is gebaseerd op 33 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 81% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Verboom

  Verkoper

  9,0

  VENK makelaars zijn flexibel, vriendelijk en deskundig. Ik zou deze makelaars van harte aan bevelen!

  26 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Koper

  9,8

  VENK took care of everything regarding negotiations and provided great advice regarding the state and value of the home. We would recommend VENK to anyone looking for a helpful realtor with great expertise that knows the market well. As non-native Dutch speakers it was great to have an agent that could communicate well in English and explain in detail all of the Dutch documents.

  21 mei 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,2

  fijn contact en goede kennis van de buurt en gebouw. Altijd bereikbaar voor vragen, denkt mee bij wijzigingen vanuit de kant van verkoper

  20 mei 2024

Alle beoordelingen (33)

Kantoorgegevens

Gordelweg 151
3038GE Rotterdam
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten

Sociale media