office-banner
KockvanBenthem Makelaars Logo

KockvanBenthem Makelaars

Dichtbij thuis

Overzicht

9,5

51 beoordelingen

6

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Verhuur

 • Aanhuur

 • Taxaties


Specialisaties

Woningfotografie, Woningstyling, Bedrijfsruimte, Buitenlands vastgoed, Kantoren, Monument, Nieuwbouw, Winkels

Certificaten

NWWI

NRVT

Talen

Duits, Engels, Nederlands

Omschrijving

KockvanBenthem Makelaars wil een sleutelrol innemen in het zoeken naar woonplezier. Het sleutelgat uit ons logo is dan ook de essentie van ons bedrijf.
De specialisten in ons bedrijf hebben het woonplezier als uitgangspunt en als doel. Als we de makelaar van de verkopende partij zijn, dan is het van belang te weten welk woonplezier de woning kan bieden. Dit woonplezier uit zich op meerdere punten. Alles begint met hoe de woning overkomt, 'hoe smoelt ze'. Daarna spelen grootte van kavel en woning, indeling van de woning een grote rol. Verder zijn er nog de bouwtechnische staat, de omgeving. de financiering mogelijkheden enz..
Al deze punten samen vormen de mate waarin de woning woonplezier biedt. Daar is de taxatiewaarde en dus ook de vraagprijs op gebaseerd. KockvanBenthem Makelaars heeft een grote deskundigheid en expertise op dit vlak. Ze is bovendien helemaal op de hoogte van alle juridische en overige voorwaarden waar een verkoop aan moet voldoen. Wel zo zeker voor u.


Hetzelfde geldt als KockvanBenthem Makelaars gevraagd wordt als makelaar voor de kopende partij op te treden. Daar geldt ook de deskundigheid en expertise. En ook dan zullen onze specialisten de wensen van de koper t.a.v. het woongenot als uitgangspunt nemen. Er wordt een woning gezocht die zoveel mogelijk aan deze wensen voldoet en dus ook binnen het financiële kader valt. Als makelaar ben je minder emotioneel betrokken, nuchterder bij de aankoop van een woning. Daarom is KockvanBenthem Makelaars bij een aankoop een betere onderhandelaar, met de winst voor u.


Een derde activiteit van KockvanBenthem Makelaars is een taxatierapport van de woning. Dat hebt u niet alleen nodig bij de aan- en verkoop van een woning, ook geldverstrekkers eisen een taxatierapport en bij het oversluiten van een hypotheek wordt het gevraagd. En het is noodzakelijk in geval van scheiding of overlijden.


KockvanBenthem Makelaars is als geen ander in staat het woonplezier van u of uw woning inzichtelijk te maken. Ze is een betrouwbare partner en is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).


Activiteiten van KockvanBenthem Makelaars op de particuliere markt zijn:

· Begeleiding aankoop en verkoop

· Begeleiding van huur en verhuur

· Taxaties

· Nieuwbouw


Zakelijke markt

Een goed bedrijfspand is mede bepalend voor het succes van uw onderneming. Het pand moet in alle opzichten passen bij de onderneming. We doelen dan op punten als aanzien en uitstraling, grootte van pand en perceel, indeling en logistiek, technische staat, geografische situering en infrastructuur, gewenste uitbreidingsmogelijkheden enz..


Al deze punten samen bepalen de mate waarin het bedrijfspand bijdraagt aan het succes van de onderneming. Dit bepaalt uiteindelijk de aan-, of verkoopwaarde van een pand. Maar ook de mogelijkheid tot huren of verhuren en de huurprijs die daarmee gepaard gaat.
De mate waarin een bedrijfspand kan bijdragen aan het succes van een onderneming is voor KockvanBenthem Business maatgevend. Of ze nu de makelaar voor de kopende of verkopende, hurende of verhurende partij is. KockvanBenthem Business heeft een ruime deskundigheid en veel expertise in aan- en verkoop van bedrijfspanden. Bovendien is helemaal op de hoogte van alle 'ins and outs' betreffende de juridische en overige voorwaarden die aan een aan- of verkoop verbonden zijn.


Activiteiten van KockvanBenthem Business op de zakelijk markt zijn:
· Begeleiding aankoop en verkoop

· Begeleiding van huur en verhuur

· Taxaties

Graag tot ziens bij KockvanBenthem Makelaars!

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Een funda gebruiker, Verkoper in 2024

“Ze zijn duidelijk en als je vragen hebt krijg je super snel bericht. De bezichtigingen waren ook altijd prettig. ”

Medewerkers

 • Han van Benthem - NVM-makelaar
  Han van BenthemNVM-makelaar
 • Bert Kock - NVM-makelaar
  Bert KockNVM-makelaar
 • Bob Heinink - Commercieel medewerker
  Bob HeininkCommercieel medewerker
Beoordelingen gemiddelde
9,5

Het gemiddelde is gebaseerd op 51 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 51% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,8

  Deskundige makelaar die weet waar ze mee bezig zijn. We werden netjes op de hoogte gehouden. Deze makelaar is zeker aan te bevelen.

  1 jul 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  9,0

  We hebben de bezichtigingen en verkoop volledig via de Makelaar laten lopen. We hadden contact via de mail en indien nodig per telefoon. Dit was voor ons ideaal!

  1 jul 2024

 • Een funda gebruiker

  Verkoper

  8,8

  Reageert snel en deskundig. Geeft helder advies en concrete antwoorden. Fijne communicatie, realistisch in verwachtingen en afspraken

  30 mei 2024

Alle beoordelingen (51)

Kantoorgegevens

Bisschopstraat 18
7571CZ Oldenzaal
 • Ma08:30 - 17:30
 • Di08:30 - 17:30
 • Wo08:30 - 17:30
 • Do08:30 - 17:30
 • Vr08:30 - 17:00
 • ZaOp afspraak
 • ZoGesloten
Stuur e-mail Website

Sociale media