office-banner
Rentmeester Makelaardij Logo

Rentmeester Makelaardij

Uw specialist in aankoop, verkoop en een taxatie.

Overzicht

9.5

36 beoordelingen

2

Medewerkers

NVM

Vereniging

Diensten

 • Verkoop

 • Aankoop

 • Taxaties


Specialisaties

Nieuwbouw

Certificaten

VastgoedCert

NWWI

NRVT

SCVM

Talen

Nederlands, Engels

Omschrijving

Makelaar Bas Rentmeester heeft zich in de afgelopen 25 jaar bewezen als een betrouwbare, deskundige en met u mee denkende makelaar. Binnen het vakgebied wonen verricht Rentmeester Makelaardij alle voorkomende diensten m.b.t. de verkoop, aankoop en taxaties van alle typen woningen.

Verkoop:

Wanneer u uw woning wenst te verkopen, komt Bas Rentmeester geheel vrijblijvend bij u langs om een juiste en betrouwbare indicatie te geven van de waarde van uw woning. Daarnaast krijgt u uitleg over het verloop van het verkooptraject, de uitgebreide marketing welke Rentmeester Makelaardij kan bieden en de bijbehorende courtage.Bas Rentmeester

is op de hoogte van wat er in de markt speelt en spreekt de juiste kanalen aan om een perfecte match tot stand te brengen tussen de te verkopen woning en de kopers. Neem contact op voor een vrijblijvende waardebepaling.

Aankoop Een huis kopen lijkt eenvoudig tegenwoordig. Even zoeken op Funda, zelf bezichtigen, een beetje onderhandelen en vervolgens een contractje downloaden van internet. Maar hoe weet u of de vraagprijs wel reëel is en heeft u voldoende ervaring met onderhandelen? Weet u wie u aansprakelijk kunt stellen als er verborgen gebreken aan het licht komen? Of welke ontbindende voorwaarden in de koopovereenkomst voor u belangrijk zijn? Neem geen onnodige risico’s en laat u – net als bij een kunstaankoop – door een expert adviseren: neem Bas Rentmeester als aankoopmakelaar mee!

Taxaties Wanneer u voor de koop van een huis een financiering nodig heeft of als u besluit uw huidige financiering over te sluiten, heeft u een taxatierapport nodig. Geldverstrekkers stellen registratie van een taxateur verplicht. Het register waarin de taxateur ingeschreven staat, waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid van de taxateur. Kiest u voor uw taxatieopdracht een Register-Taxateur (RT) van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), dan weet u zeker dat u zaken doet met een specialist. Rentmeester Makelaardij voldoet aan de eisen met betrekking tot vakbekwaamheid, houdt zijn vakkennis op peil, werkt conform de gedrags-/ en beroepsregels en onderwerpt zich aan het tuchtrecht. Het tarief van de taxatie is afhankelijk van het type woning en het doel van de taxatie, vraag vrijblijvend het tarief bij ons op.

What do you want to do ? New mailCopy

What do you want to do ? New mailCopy

Vereniging

Dit kantoor is lid van de NVM.

De Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) is met ruim 4400 aangesloten makelaars/taxateurs de grootste ledenorganisatie van makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen. Een NVM-makelaar is deskundig, persoonlijk betrokken en ontzorgt je bij de aankoop en/of verkoop van jouw woning.

Lees meer

Klanten zeggen

Dhr. Luc Mannaerts, Verkoper in 2024

“Bas heeft ons zeer goed geholpen en was altijd bereikbaar voor onze vragen en opmerkingen. Fijne makelaar.”

Medewerkers

 • Hedwig Rentmeester - Commercieel medewerker
  Hedwig RentmeesterCommercieel medewerker
 • Bas Rentmeester - NVM-makelaar
  Bas RentmeesterNVM-makelaar
Beoordelingen gemiddelde
9.5

Het gemiddelde is gebaseerd op 36 beoordelingen in de laatste 24 maanden.

De makelaar nodigde afgelopen jaar 92% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer

 • Dhr. Luc Mannaerts

  Verkoper

  10.0

  Bas heeft ons zeer goed geholpen en was altijd bereikbaar voor onze vragen en opmerkingen. Fijne makelaar.

  17 jan 2024

 • Mevr. Van de Rijt

  Verkoper

  8.8

  Contact super goed, een makelaar die weet wat hij doet, en weet waar hij over praat. Ik raad deze makelaar aan 👍👍

  10 jan 2024

 • Mevr. Van de Logt

  Verkoper

  9.3

  Het contact liep voorspoedig, afspraken zijn nagekomen ! Fijn persoon om mee om te gaan ! ! ! Goede uitleg, begeleiding regelt alles, niets is teveel. Goed bereikbaar. Onze complimenten.

  10 jan 2024

Alle beoordelingen (36)

Kantoorgegevens

Willem II-straat 17
5038 BA TILBURG
 • Ma09:00 - 17:30
 • Di09:00 - 17:30
 • Wo09:00 - 17:30
 • Do09:00 - 17:30
 • Vr09:00 - 17:30
 • ZaGesloten
 • ZoGesloten

Sociale media