Brabant Makelaardij

Beoordelingen gemiddelde

9,6

Het gemiddelde is gebaseerd op 4 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 0% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Verkoop beoordelingen

Lilian van der Zande
9,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Het contact met makelaar Arie de Man is ontzettend goed verlopen hij heeft mij ontzettend goed begeleid ik kan Brabant makelaardij dan ook van harte aanbevelen bij een ieder die van plan om een makelaar in de arm te nemen. Alle lof voor deze makelaar met zijn team. Lilian van der Zande
Deskundigheid
9
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
9
Service en begeleiding
9
Een funda gebruiker
9,2
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Een zeer behulpzame makelaar, fijn contact en ook de samenwerking met de dames van kantoor verliepen perfect. De makelaar denkt goed mee. Een van de krachten van deze makelaardij is het persoonlijke, ongedwongen contact.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
9
Prijs / kwaliteit
9
Service en begeleiding
9
Mevr. Demeulemeester
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Ik ben makelaar in belgie en ik schreef een 20 tal vastgoedmakelaars aan (per email , op hetzelfde tijdstip) in verband met een vraag over stopzetting van huur in de woning en een eventuele verkoop (een test om te kijken wie, wanneer en hoe vlug wordt gereageerd-om zo mijn keuze te maken ). De volgende morgen vroeg kreeg ik reeds een eerste telefoon van brabant makelaardij .Dan kreeg ik 3 dagen later nog een telefoon en de rest van de aangeschreven makelaars heeft niet per telefoon of email gereageerd. Ik heb naar bergen op zoom gekomen , de makelaar persoonlijk ontmoet, nodige afspraken gemaakt en binnen de 3 dagen was de garage en het huis verkocht De ganse verkoop verliep op een correcte manier . Uit eigen ervaring als makelaar raad ik brabant makelaardij zeker voor 100% aan . Hij zet zich 100% in voor zijn klanten en neemt de moeite om contact op te nemen per telefoon, houd je altijd op de hoogte en is altijd bereikbaar voor de klant .zeker een aanrader om mee te samen te werken .. In mijn email l(aan alle makelaars) was de vraag over hoe de huurder de huur kan stopzetten en een eventueel verkoop. Ik heb bewust de vraag zo gesteld .het bleek enkel om een vraag (verhuring) te gaan en nog geen verkoop. Voor vele makalaars was dit niet belangrijk en hebben ze de moeite niet gedaan om te reageren . Het is altijd belangrijk om iemand ten dienste te staan zelfs als je nog geen geld eraan verdiend Wie het kleine niet waardeert is het grote ook niet waard . Ik heb mijn ervaring als makelaar en mijn instinct gevolgd en mijn keuze voor brabant makalaardij was voor 100 percent de juiste keuze . Nogmaals bedankt voor de vlotte samenwerking .
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10