Je komt verder met funda

Over funda

Dagelijks verbinden wij vraag en aanbod op de vastgoedmarkt. We helpen kopers en verkopers, huurders en verhuurders, en makelaars op weg. En dat doen we al 20 jaar. Inmiddels zijn we een van de grootste websites van Nederland waar iedere maand meer dan 4 miljoen mensen samenkomen. Op zoek naar een nieuw thuis of plek voor zakelijke ambities. Of om even binnen te kijken bij de buren.

97% Van de Nederlanders kent funda *
87% Overweegt funda te gebruiken bij de verkoop van een woning *
4.8 mln. Unieke bezoekers per maand **

Voor iedereen die een huis zoekt of verkoopt

Funda helpt jou tijdens een van de belangrijkste keuzes in je leven: het vinden of verkopen van een woning. Dat is spannend en niet altijd makkelijk. Daarom ondersteunen we je zoveel mogelijk in dit proces.

Ik wil meer weten

Voor alle makelaars

Funda helpt je ondernemen via ons vastgoedplatform. Met data, inzichten en leads. We optimaliseren het platform en onze diensten continu zodat jij eenvoudig en effectief kunt werken.

Ik wil meer weten Over funda en de NVM

Voor iedereen op zoek naar bedrijfsruimte

Funda helpt je om zakelijke dromen te realiseren. Dit doen we met funda in business. Hier komt het meest complete aanbod van (zakelijk) onroerend goed samen. Van centrumlocatie tot groothandel.

Ik wil meer weten

Voor toekomstige collega's

Met een internationaal team van aanpakkers werk je vanuit een van de mooiste plekken aan het Amsterdamse IJ. Daar ontwikkelen wij functionaliteiten, producten, diensten en content voor onze 5 miljoen dagelijkse gebruikers.

Ga naar vacatures >

Maak kennis met het managementteam >

Voor journalisten

Als een van de grootste vastgoedplatformen ter wereld hebben we goed inzicht in de markt. Zo doen we doorlopend gebruikersonderzoek en data-analyses. We delen bovendien graag ons verhaal en visie op de markt.

Eerdere publicaties en contact >

Voor adverteerders

Bij funda ben je met je merk, product, dienst of service onderdeel van dé woonreis van heel Nederland. Profiteer van een groot én relevant bereik, kwalitatieve advertentieoplossingen en diepgaande kennis van de doelgroep. 

Ik wil meer weten >

Voor iedereen

Daar waar het kan dragen we graag bij. Aan verduurzaming bijvoorbeeld en gelijkwaardigheid op onze werkvloer. En daarbuiten, aan betere kansen voor mensen die het minder goed hebben. Dat vinden we zelf minder vanzelfsprekend.

Duurzame initiatieven >

Voor alle onbeantwoorde vragen

We hopen natuurlijk dat we je met weinig vraagtekens achterlaten. Loop je toch ergens tegenaan dan kun je ons mailen via helpdesk@funda.nl of voor makelaars via customerservice@funda.nl. Informatie voor aandeelhouders en certificaathouders is te vinden op onze investor relations pagina.

* Data op basis van Brand Monitor rapport en gedragsanalyse in kwartaal 4 - 2022

** Met het oog op artikel 24 lid 2 van de Europese Verordening 2022/2065 (digitaledienstenverordening) is het gemiddelde aantal maandelijkse actieve gebruikers van onze dienst over de afgelopen zes maanden [4,8M].