Je komt verder met funda

Over funda

Dagelijks verbinden wij vraag en aanbod op de vastgoedmarkt. We helpen kopers en verkopers, huurders en verhuurders, en makelaars op weg. En dat doen we al bijna 20 jaar. Inmiddels zijn we een van de grootste websites van Nederland waar iedere maand gemiddeld 5 miljoen mensen samenkomen. Op zoek naar een nieuw thuis of plek voor zakelijke ambities. Of om even binnen te kijken bij de buren.

Voor iedereen die een huis zoekt of verkoopt

Funda helpt jou tijdens een van de belangrijkste keuzes in je leven: het vinden of verkopen van een woning. Dat is spannend en niet altijd makkelijk. Daarom ondersteunen we je zoveel mogelijk in dit proces.

Ik wil meer weten

Voor alle makelaars

Funda helpt je ondernemen via ons vastgoedplatform. Met data, inzichten en leads. We optimaliseren het platform en onze diensten continu zodat jij eenvoudig en effectief kunt werken.

Ik wil meer weten Over funda en de NVM

Voor iedereen op zoek naar bedrijfsruimte

Funda helpt jouw zakelijke dromen realiseren. Dit doen we met funda in business. Hier komt het meest complete aanbod van (zakelijk) onroerend goed samen. Van centrumlocatie tot groothandel.

Ik wil meer weten

In een wereld die steeds digitaler wordt, zijn wij de partij die kopers en huurders ontzorgt. We helpen met het maken van selecties en keuzes. Door middel van relevante producten, functionaliteiten en content. En door te verbinden met makelaars.
Quintin Schevernels
Quintin Schevernels CEO


Voor toekomstige collega's

Met een internationaal team van aanpakkers werk je vanuit een van de mooiste plekken aan het Amsterdamse IJ. Daar ontwikkelen wij functionaliteiten, producten, diensten en content voor onze 5 miljoen dagelijkse gebruikers.

Ga naar vacatures

Maak kennis met het managementteam

Voor journalisten

Als een van de grootste vastgoedplatformen ter wereld hebben we goed inzicht in de markt. Zo doen we doorlopend gebruikersonderzoek en data-analyses. We delen we bovendien graag ons verhaal en visie op de markt.

Eerdere publicaties en contactVoor iedereen

Wij houden van verbinden, als platform en daarbuiten. We streven naar duurzaamheid en strijden voor gelijke kansen op de werkvloer. En we zetten ons in voor betere kansen op plekken in de wereld waar mensen het minder goed hebben.

Voor alle onbeantwoorde vragen

We hopen natuurlijk dat we je met weinig vraagtekens achterlaten. Loop je toch ergens tegenaan dan kun je ons mailen via helpdesk@funda.nl of voor makelaars via customerservice@funda.nl. Informatie voor aandeelhouders en certificaathouders is te vinden op onze investor relations pagina.