Noorderlicht Makelaars

Makelaars van jouw thuis!

Noorderlicht Makelaars

Beoordelingen gemiddelde

9,5

Het gemiddelde is gebaseerd op 58 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 87% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Aankoop beoordelingen

Mevr. de Vries
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Zo ontzettend fijn dat Noorderlicht zo betrokken is geweest bij de aankoop. Noorderlicht is betrokken, onderzoekt goed achtergronden en mogelijkheden en adviseert uit zich zelf en helpt met allerlei vraagstukken. Communicatie verliep van dag 1 goed, richting ons en de verkopende makelaar en de verkopers, altijd prettig, altijd respectvol en ook altijd duidelijk; er is geen enkele wanklank geweest. De onderhandelingen en het sluiten van de overeenkomst heeft Dirk Jan Postmus geheel en zeer goed voor zijn rekening genomenl, en was een ander nooit zo gelukt. Juist omdat dit gehele proces zo goed verlopen is, heeft dit bijgedragen aan het prettig wonen hier, er is nul "gedoe" geweest; wij voelen ons hier thuis. Dank je wel team van Dirk Jan Postmus, van Noorderlicht !
Bereikbaarheid en communicatie
10
Deskundigheid
10
Onderhandeling en resultaat
10
Prijs / kwaliteit
10
Een funda gebruiker
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Fantastisch bijgestaan door het team van Noorderlicht Makelaars tijdens de aankoop van ons nieuwe huis. Het persoonlijke en vlotte contact beviel ons erg goed.
Bereikbaarheid en communicatie
10
Deskundigheid
10
Onderhandeling en resultaat
10
Prijs / kwaliteit
10
Reactie van Noorderlicht Makelaars
Dank voor dit prachtige rapportcijfer en het feit dat wij jullie mochten adviseren en begeleiden in de aankoop. De mooiste aankopen komen tot stand als je eigenlijk niet eens op zoek bent ;) We wensen jullie veel geluk aan het Frouwesân!