Toussaint Makelaardij

Beoordelingen gemiddelde

9,1

Het gemiddelde is gebaseerd op 60 beoordelingen in de laatste 24 maanden.
De makelaar nodigde afgelopen jaar 73% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.
Hoe komen deze beoordelingen tot stand? Lees meer.

Verkoop beoordelingen

Mevr. Conny Durand
Vlinderveen 3264
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Van begin tot het einde bieden zij een geweldige service en ondersteuning. Met name Danielle heeft mij erg goed geholpen, dank je wel 😃
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10
Een funda gebruiker
Beverveen 403
2,8
Ik zou deze makelaar niet aanbevelen.
Van uit Toussaint zijn er veel fouten gemaakt m.b.t. het verkoopproces, ze waren in een periode totaal niet bereikbaar en hebben kopers niet teruggebeld. Onze makelaar was niet capabel genoeg om zijn vak uit te oefenen en kwam ook vaak te laat op de afspraken, ook was hij laks met contact zoeken met potentiële kopers. Afspraken zijn ze niet nagekomen of wij moesten er heel vaak om vragen om iets aangepast te krijgen. Bij deze makelaar moet je veel zelf doen waar je eigenlijk voor betaald. Als je je huis wil verkopen dan adviseer ik je op zoek gaan naar een makelaar die wel voor je wil werken i.p.v. je in de steek te laten.
Deskundigheid
3
Lokale marktkennis
5
Prijs / kwaliteit
1
Service en begeleiding
2
Dhr. Simonis
Patrijshoek 32
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Rebecca is toch wel een topper! Ze heeft uitstekend werk verricht voor ons. Ze onderhoudt contact met ons zodra er nieuws is. Rebecca is ook goed te bereiken en indien ze afwezig is, dan belt ze snel terug. Communicatie is dus dik in orde. Ook haar collega Danielle heeft veel werk voor ons verzet. Afspraken met potentiële kopers werden zowel door Rebecca als door Danielle tijdig aan ons doorgegeven. Deze makelaar raad ik ook aan. Ze hebben deskundige mensen in dienst die de belangen van de verkoper(s) voorop stellen.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10