Stads Huis Almelo

Almelo Verkoop gestart
Van € 139.500 tot € 603.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 92 (20 beschikbaar)
  • Wonen 43 tot 200 m²
  • Aantal kamers 1 tot 5
  • Perceel 29 m²

Project Stads Huis Almelo

Project Stads-Huis Almelo
"Veel meer dan alleen een schitterende plek om te wonen"

Dit project bestaat uit 92 unieke en gevarieerde appartementen, bestaande uit koop- en huurappartementen (vrije sector) om de hoek van de binnenhaven in het centrum van Almelo. Geniet van ongekend comfort en luxe in een bijzonder en multifunctioneel gebouw, geschikt voor jong en oud. Dit multifunctionele gebouw zal het stadscentrum van Almelo diepgang geven. Van kunst en cultuur tot horeca, sporten en een groene beleving hier vind je het allemaal.

Op een absolute toplocatie, in het centrum van Almelo aan het Stadhuisplein, verrijzen 92 unieke stadswoningen, appartementen en lofts met balkon tot buitenterras. Allemaal worden ze zeer compleet opgeleverd waardoor er nog maar weinig nodig is om de woningen geheel naar eigen wens af te werken.

De appartementen zijn gesitueerd op het westen en oosten, ieder appartement krijgt een royaal terras, een fraaie indeling en beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage StadsBaken. Daarnaast is een eigen berging in het souterain aanwezig met mogelijkheid tot een oplaadpunt voor de elektrische fiets.

Uniek concept, veel meer dan alleen een schitterende plek om te wonen.
Het grote voordeel van nieuwbouw is dat er gebruik gemaakt wordt van de nieuwste technieken en installaties. Die beïnvloeden niet alleen de duurzaamheid van de woning, maar ook jouw leefcomfort. We hebben hier te maken met een uniek concept. Elke bewoner krijgt de 'Stads-Huis App'. Deze applicatie maakt je leven een stuk gemakkelijker. Bestel eenvoudig je boodschappen via de Stads-Huis app, zo worden je boodschappen in je eigen locker in de koelcel geplaatst!

Op de kelderverdieping van het Stads-Huis bevindt zich een hypermoderne sportschool.
Het Stads-Huis introduceert sporten met één lidmaatschap. Dit betekent dat je je pas onbeperkt mag delen. Wonen in de binnenstad en een tweede auto? Dit is niet altijd een ideale combinatie. Maak daarom gebruik van een deelauto. Hierdoor hoef jij je niet meer druk te maken om onderhoudskosten, verzekeringen en belastingen! Ook is er een stomerij onder uw woning aanwezig. Geen zin om te wassen en strijken? Zodra de was klaar is ontvang je een bericht. Krijg je vrienden of familie op bezoek die een nachtje willen blijven slapen? Dat kan! Zo kun je eenvoudig de logeerkamer met eigen badkamer reserveren!

Een unieke ligging in het centrum van Almelo om de hoek van de binnenhaven.
Naast alle beschikbare faciliteiten binnen het appartementencomplex kun je heerlijk met de fiets of gewoon wandelend de stad in. Je loopt letterlijk om de hoek het gezellige centrum van Almelo in met alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Denk hierbij aan de horecagelegenheden, een uitgebreid aanbod aan winkels, en het NS-treinstation. Maar geniet ook van de natuur in de Stadstuin naast je appartement.

Uniek concept samengevat
-Verbindende factor is de aanwezigheid van een Community Manager / Handyman
-Beschikbaarheid van een logeerkamer voor vrienden en familie
-Een feestje gepland? Vier hem op het panorama dakterras al of niet met catering
-Bringme Box, je eigen brieven en pakketbus maakt het postkantoor overbodig
-Boodschappen online bestellen en afhalen in je eigen locker in de koelcel
-Ontspannen in het Stadscafé en het Stadsmuseum
-Fiets huren in het aanwezige pick-up point en fietsreparatieservice
-Samen sporten met één lidmaatschap in de Stadsfitness
-Elektrische deelauto's op verzoek (nieuwe e.GO life)
-24/7 Stomerij- en strijkservice
-Verhuisservice en interieuradvies op maat

Woningtypes en oppervlakten
Stadswoning:96m² tot 103 m²
Loft: 43 m² tot 57 m²
Appartement:65 m² tot 97 m²
Maisonnette:172 m²
Penthouse:182 m² tot 200 m²

Inclusief sanitair, exclusief keuken
De woningen worden inclusief tegelwerk en sanitair opgeleverd. Bij de showroom krijgt je een persoonlijk advies met betrekking tot de keuken. De medewerkers van de showroom worden volledig geïnformeerd door de aannemer over de maatvoering en over de mogelijkheden qua keuken in je toekomstige stadswoning, appartement of loft waardoor advies op maat gegeven kan worden.

Kopersbegeleider
Iedere koper wordt bijgestaan door een kopersbegeleider die je helpt maatwerk te leveren.
Vragen op het gebied van wijzigingen op de indeling, toegepaste techniek en/of aankleding en afwerking worden adequaat beantwoord.

Duurzaam
Het appartementencomplex is standaard uitgerust met een WKO-installatie zodat het huis op een milieuvriendelijke manier verwarmd en gekoeld kan worden. Daarmee woon je niet alleen comfortabel, maar draag je ook bij aan een beter milieu en bespaar je op de energiekosten. Zo zijn deze woningen helemaal klaar voor de toekomst. Ook over het onderhoud hoef je je jarenlang geen zorgen te maken. Puur comfort. Dit betekent warm in de winter en koel in de zomer.

Inschrijven voor een woning kan online via de website.

Heb je nog vragen?

Kom dan langs bij één van de verkopende makelaarskantoren.
Houd onze website en Facebookpagina in de gaten!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de inspiratie brochure van BPD, en/of informatie via de website.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2019

Woningtypen

Van de 92 huizen in dit project zijn er nog 20 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing