Zeezicht te Scheveningen, Den Haag

Den Haag
Van € 1.560 tot 3.500 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 45 (45 beschikbaar)
  • Wonen 87 tot 154 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4
Blikvanger Luxury living in Scheveningen, high-end appartementen en penthouses

Project Zeezicht te Scheveningen, Den Haag

LUXURY LIVING IN SCHEVENINGEN, de verhuur van ZEEZICHT is gestart!

Het adembenemende uitzicht van Zeezicht Scheveningen zorgt voor een ultieme woonbeleving. De high-end huurappartementen en penthouses aan de Hellingweg in Scheveningen hebben een nautisch karakter en zijn voorzien van alle luxe en comfort.

Zeezicht Scheveningen biedt op een uitzonderlijke locatie luxe huurappartementen en prachtige penthouses van 87 m² tot maar liefst 154 m². De 45 high-end woningen zijn voorzien alle luxe en comfort met een moderne keuken (o.a. 4-pits inductie kookplaat, koel-/vriescombinatie, oven, magnetron), luxe badkamer, fraaie vloerafwerking in de kleur Pure Oak en 2 of 3 royale slaapkamers. De badkamer wordt voorzien van een Grohe rainshower met doorsnede van maar liefst 31 cm. Alle wanden worden afgewerkt met glasvliesbehang. De appartementen zijn gebouwd met duurzame materialen en verdeeld over twaalf verdiepingen in het 40 meter hoge gebouw.

Adembenemend uitzicht
Door geraffineerd gebruik te maken van veel glas en alle woningen te voorzien van rondom de gehele woning lopende balkons met hoge transparante balustrades, kan er zowel binnen als buiten genoten worden van het unieke uitzicht dat elk appartement te bieden heeft. Er is ook een aantal hoger gelegen woningen met een spectaculair uitzicht over de stad. Het vrije uitzicht op de Noordzee, de haven, het strand en Den Haag is een belangrijk onderdeel van de ultieme woonbeleving van het luxe Zeezicht Scheveningen.

Royale entree
De royale entree van Zeezicht aan de Hellingweg in Scheveningen heeft bijzondere details van het strandleven dat past bij het nautische karakter. Opvallend is de stijlvolle designverlichting en de terrazzovloer waarin schelpjes zijn verwerkt. De lift biedt toegang tot alle high-end appartementen en de luxe penthouses op de bovenste drie verdiepingen. Op de begane grond zal plaats zijn voor drie afgesloten commerciële (kantoor)ruimtes.

Berging en parkeren
De ondergrondse parkeergarage biedt ruimte aan 51 parkeerplaatsen en bergingen. Iedere woning heeft één eigen berging en een (verplichte) parkeerplaats. Er zijn een drietal oplaadpunten voor het laden van elektrische auto’s en de overige zes parkeerplaatsen zijn gereserveerd voor de commerciële ruimtes van Zeezicht Scheveningen. De ruime parkeergarage ligt in een bocht en volgt de bovenliggende kade. Het dak wordt voorzien van een prachtig duinlandschap en past goed bij het karakter van Zeezicht Scheveningen en de indrukwekkende omgeving

Nautisch architectuur
De architectuur van het nautische woongebouw Zeezicht Scheveningen is geïnspireerd op het grootzeil van een schip. De gekromde vorm heeft als het ware de wind in het zeil en de beëindiging van de gevel is als de boeg van een scherp jacht. Helemaal boven in het dak is ‘het oog’ van Zeezicht Scheveningen een echte eye-catcher evenals het witte lijnenspel. De gebogen glazen balkons van het gebouw zijn op de bovenste verdiepingen zelfs in een golvende vorm en bieden rondom en in de luxe woningen een prachtig vrij en uniek uitzicht.

Services en diensten
Om de unieke locatie, fabuleuze uitzicht en hoogwaardige afwerking te complementeren biedt Zeezicht aanvullende services, die het woongenot van haar bewoners nog verder zal vergroten.
Zeezicht krijgt een aantal dagdelen per week een eigen Butler op locatie, die aanvullende woonbehoeftes zoals het regelen van een interieurverzorgster, klusjesman of wekelijkse bloemenservice kan regelen. Tevens verzorgt de Butler de jaarlijkse wijnproeverij of het beroemde Scheveningse haring happen.

De huurprijzen variëren van € 1.560,00 tot € 3.500,00 exclusief servicekosten en parkeerplaats. Het huren van één parkeerplaats is verplicht en kost € 60,= per maand. Deze prijs komt boven op de huurprijs.
De opleveringsprognose ligt in het eerste kwartaal 2021.

De beslisargumenten op een rij:
• Werkelijk unieke locatie, kan geen andere stad in Nederland bieden
• Bijzondere vibe in de haven door mix van zee, haven, werken en wonen
• Luxe en bovendien instapklare appartementen
• Butlerdiensten voor extra gemak
• Royale buitenruimten met fenomenaal uitzicht
• Lichte en grote appartementen
• Ondergronds parkeren en eigen berging
• Uitstekende isolatie en duurzaam gebouwd
• Vloerverwarming en -koeling

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 45 huizen in dit project zijn er nog 45 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing