Monoliet - Het Lint

Gorinchem
Van € 1.160.000 tot € 1.395.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 5 (2 beschikbaar)
 • Wonen 183 tot 282 m²
 • Aantal kamers 5 tot 6
 • Perceel 700 m²

Project Monoliet - Het Lint

Kies je Locatie | Maak een keuze tussen de Architecten | Bespreek jouw Ideeën en Wensen | Creëer samen jouw (levensloopbestendige) Droomvilla

De Monoliet: ware eyecatchers op de mooiste kavels van Hoog Dalem!

Drie architectonisch markante villa’s die op unieke locaties in Het Lint van Hoog Dalem gaan komen. Monolieten zijn fraaie woningen die verwijzen naar de Hollandse Waterlinie, een knipoog naar het verleden. Ze onderscheiden zich door hun uitstraling, vormgeving en kleur. De woningen zijn robuust, veelvormig met stoere metselwerken gevels en strakke detaillering. De Monolieten staan prominent in het landschap en zijn vanuit de weidse omgeving zichtbaar.

Voor dit project zijn drie architecten aan het werk gegaan om een ontwerp te maken. Deze architecten hebben alle drie een eigen interpretatie van een Monoliet gemaakt. Het resultaat zijn vijf verschillende versies die één ding gemeen hebben; een opvallende en moderne architectuur en binnen bieden ze naast heel veel ruimte (meer dan 1000 m³!), ook enorm veel comfort.

Vind je het ontwerp prachtig, maar heb je liever minder woonmeters? Dan kan de villa ook in een bescheidener variant uitgevoerd worden. Of heb je behoefte aan alle voorzieningen voor een levensloopbestendige woning op de begane grond zodat je voor altijd kunt blijven genieten van je unieke thuis? Ook dit is mogelijk.

Hoe de Monoliet er uiteindelijk uit komt te zien, bepaal jij als koper! Er is alle ruimte om jouw woonwensen te verwezenlijken en in gesprek te gaan met één van de drie architecten. Ook dit maakt het project zo bijzonder. Jij kiest de locatie, het basisontwerp wat jouw hart sneller laat kloppen en gaat dan met de desbetreffende architect om de tafel om er helemaal jouw villa van te maken. Op deze manier komen er zeer unieke, in het oog springende Monolieten. En dat op de meest prominente zichtlijnen van Hoog Dalem!

Ben jij op zoek naar iets écht bijzonders en wil je meer weten over deze drie unieke kavels en de exclusieve ontwerpen van de architecten?
Bel of mail ons en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Foto's

Omgeving

Waarom zou je verhuizen naar Gorinchem? Bereikbaarheid, woonkwaliteit, voorzieningen, ontspanning en cultuur. De ideale mix tussen de hectiek van de stad en de rust van een dorp: Gorinchem heeft alles om fijn te wonen. In de binnenstad heb je alle voorzieningen van een goede provinciestad, in de wijk heb je alle persoonlijke contacten zoals je die kent vanuit een Hollands dorp. Kom thuis in Hoog Dalem!

Lekker centraal:
Gorinchem is een middelgrote stad en ligt centraal tussen grote steden als Utrecht, Breda, Den Bosch en Rotterdam. In ca. 35 minuten zijn deze steden te bereiken. Binnen ca. 45 minuten sta in je in Tilburg en met een klein uurtje in Amsterdam. De aansluiting op de A15 en de A27 zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Ideaal als je voor woon-werkverkeer wat verder zou moeten reizen.

Cultuur en horeca:
In Gorinchem is veel te zien en te beleven. Zij staat bekend om al haar activiteiten en initiatieven op het gebied van kunst en cultuur. Daarnaast worden er vele evenementen en festivals georganiseerd. Maak een mooie stadswandeling en leer de historie kennen. Of ga eens naar het museum. Met zijn vaste en wisselende collectie is er altijd iets moois te zien. Zin in een avondje ontspannen? Ga lekker naar de bioscoop, naar één van de drie theaters of ga een hapje eten. Gorinchem heeft een overvloed aan restaurants en gezellige terrassen.

Hoe en wat in de stad:
Heerlijk shoppen in de winkelstraten. Diverse supermarkten voor je boodschappen. Een ruime keuze in basis- en middelbare scholen. Meerdere kinderdagverblijven voor je kleintje. Legio sportverenigingen en sportscholen. Buitensport? Er is een roeivereniging, zeilvereniging, duikvereniging, enzovoorts. Je kunt je boot aanleggen in de haven zodat je op mooie dagen kunt genieten van de rivieren rondom Gorinchem. Ga een balletje putten op Golfbaan The Dutch. Of pak de fiets en volg de Vestingdriehoek route langs kastelen, vestingwallen en rivieren.

Hoog Dalem: dé sfeervolle nieuwbouwwijk van Gorinchem
In Hoog Dalem woon je sfeervol tussen groen en water. Hier heb je veel ruimte om je heen en alle voorzieningen om de hoek. Het centrum van Gorinchem en de rust en ruimte van de natuur vind je dichtbij. Dat is echt Hoog Dalem.
Hoog Dalem is dé nieuwbouwwoonwijk van Gorinchem. Er zijn veel verschillende nieuwbouwhuizen in een groene, kindvriendelijke omgeving met winkels, scholen en zorg om de hoek. Wordt Hoog Dalem ook jullie nieuwe thuis?

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

 • Vrijstaande woning

  Vrijstaande woning Van € 1.160.000 tot € 1.395.000 v.o.n.
  • wonen 183 tot 282 m² wonen
  • aantal kamers 5 tot 6 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Monoliet - Degen 10 282 m² wonen 6 kamers € 1.395.000 v.o.n.
  Monoliet tweelaags - Degen 10 183 m² wonen 5 kamers € 1.160.000 v.o.n.
  Monoliet - Musket 24 Verkocht 254 m² wonen 5 kamers € 1.360.000 v.o.n.
  Monoliet tweelaags - Rapier 11 Verkocht 205 m² wonen 5 kamers € 1.200.000 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Monoliet - Het Lint

Van € 1.160.000 tot € 1.395.000 v.o.n.