De Hem

Oosthem
Van € 408.000 tot € 602.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 4 (4 beschikbaar)
 • Wonen 90 tot 206 m²
 • Aantal kamers 3

Project De Hem

Centraal in het Friese merengebied en op een fraai en unieke locatie (voormalige zuivelfabriek) ligt dit kleinschalige en luxueuze nieuwbouwproject bestaande uit 4 appartementen (twee begane grond appartementen en 2 penthouses) en een hoogwaardig gerenoveerde villa (voormalige directeurswoning).
Het project is gelegen in Oosthem dat grenst aan IJlst, één van de Friese elfsteden.
Naast het project is een jachthaven gesitueerd. Een landelijke sfeer maar onder de rook van Sneek.
Het centrum van IJlst en het station zijn op loopafstand. Met de auto is het slechts 5 minuten rijden naar Sneek (en snelweg richting Amsterdam, Groningen en Zwolle).
Vanaf het water zijn IJlst, Sneek en Heeg evenals het Sneeker- en het Heegemeer uitstekend (via staande mastroute) bereikbaar.

Het plan omvat een gerenoveerde monumentale, beeldbepalende karakteristieke villa die uitstekend geschikt is voor een groot gezin of voor een combinatie van wonen-/werken aan huis en een kleinschalig high-end ontworpen gebouw met vier appartementen, twee op de begane grond op één laag en op twee penthouses op de eerste en tweede verdieping. Het complex is voorzien van een lift. Elk appartement en ook de villa beschikken over twee parkeerplaatsen.
Voor de omliggende tuin is een groen en strak vormgegeven ontwerp gemaakt.

Het uitzicht is meer dan goed te noemen. Zowel aan de voorzijde- als aan de achterzijde bevindt zich water; u geniet daar van een schitterend uitzicht dat nooit verveelt.

APPARTEMENTEN / PENTHOUSES
Indeling begane grond appartementen:
Via een ruime entree komt u in een zonnige living met aangrenzende open keuken. Naast de keuken is een inpandige berging met tevens de opstelplaats voor wasmachine en droger.
De appartementen beschikken over twee slaapkamers, een apart toilet en een fraai ingerichte badkamer. Vanaf het balkon heeft u een heerlijk uitzicht over de weilanden en het water.
Voor de inrichting van uw badkamer is een stelpost beschikbaar; bij de aangewezen projectshowroom kunt u zelf uw keuzes maken voor het sanitair en het tegelwerk.
Het appartement beschikt in de woonkamer en keuken over vloerverwarming; de slaapkamers worden verwarmd middels radiatoren. Voor elk appartement is tevens een externe bergruimte beschikbaar.

Indeling penthouse:
Via de lift komt u op de eerste verdieping na de entreehal in een zonnige living met aangrenzende open keuken.
Naast de keuken is een inpandige berging met tevens de opstelplaats voor wasmachine en droger. Het penthouse beschikt over twee slaapkamers, een apart toilet en een fraai ingerichte badkamer.
Voor de inrichting van uw badkamer is een stelpost beschikbaar; bij de aangewezen projectshowroom kunt u zelf uw keuzes maken voor het sanitair en het tegelwerk.
De woonkamer en keuken beschikken over vloerverwarming; de slaapkamers worden verwarmd middels radiatoren. Voor elk appartement is tevens een externe bergruimte beschikbaar
Vanaf het balkon heeft u een fantastisch uitzicht over de weilanden en het water.

De tweede verdieping is nog geheel naar wens in te delen: één of meerdere badkamers, een walk-in closet, of een extra badkamer, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
Afbouw van deze verdieping kan in overleg met de aannemer.

MONUMENTALE VILLA
De villa is de voormalige directeurswoning van de zuivelcorporatie. De villa heeft een oppervlakte van ca. 300 m2 (exclusief kelder) en beschikt over twee volwaardige verdiepingen. De afwerking is casco en afbouw kan door onze – of uw eigen – aannemer in overleg plaatsvinden.
De villa kan dienen als luxe woning maar is zeer geschikt voor een combinatie van wonen en werken.

Indeling:
De begane grond is ingedeeld met een royale hal, riante open eetkeuken met aansluitend de living en twee ruimtes voor kantoor, speelkamer etc.
De bovenverdieping is naar eigen inzicht nader in te delen maar biedt alle ruimte voor extra slaapkamers, badkamer(s) etc.
De interieurimpressies dienen als inspiratie voor de toe te passen indeling en zijn bespreekbaar.
Er is een ruime kelder die kan dienen als opslagruimte, wijnkelder etc.
De villa beschikt over 2 prive parkeerplaatsen op het eigen terrein.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 4 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

 • De Hem appartement

  Benedenwoning € 408.000 v.o.n.
  • wonen 90 tot 92 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Nijesyl 25 A 92 m² wonen 3 kamers € 408.000 v.o.n.
  Nijesyl 25 B 90 m² wonen 3 kamers € 408.000 v.o.n.
 • De Hem Penthouse

  Penthouse € 602.500 v.o.n.
  • wonen 206 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Nijesyl 25 C 206 m² wonen 3 kamers € 602.500 v.o.n.
  Nijesyl 25 D 206 m² wonen 3 kamers € 602.500 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Hem

Van € 408.000 tot € 602.500 v.o.n.