Nieuw Kralingen - Op de kop van de Avenue

Rotterdam Bouw gestart
Van € 810.000 tot € 1.450.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 48 (5 beschikbaar)
  • Wonen 175 tot 238 m²
  • Aantal kamers 5 tot 8
  • Perceel 125 tot 230 m²

Project Nieuw Kralingen - Op de kop van de Avenue

*** *** *** OPEN DAG OP DE BOUW *** *** ***
ZATERDAG 17 JUNI 2023 - TUSSEN 10.00 EN 12.00 UUR

De woningen van deelgebied Aan de Boezem I zijn afgelopen week uit de steigers gekomen. Hierdoor worden de kwaliteiten, die van Nieuw Kralingen een stijlvolle en sfeervolle wijk maken, letterlijk zichtbaar. Om met eigen ogen te kunnen zien hoe ruim en licht de woningen zijn, is het mogelijk om op zaterdag 17 juni tussen 10.00 en 12.00 uur een aantal woningen te bezoeken. We hebben 3 woningtypes welke we openstellen, een Stadswoning XL, een Herenhuis en een Herenhuis XL.

Omdat we een veilige route naar deze woningen hebben gecreëerd, kun je de woningen vrij inlopen. Het dragen van helmen en veiligheidsschoenen – normaal gesproken verplicht bij het bezoeken van een bouwplaats – is hierdoor niet noodzakelijk. Vanwege veiligheid is het helaas niet mogelijk om tijdens het openhuis andere woningen te bezoeken op de bouwplaats en vragen we iedereen binnen de looproute en hekken te blijven.

Als het even kan, kom op de fiets of te voet. Iedereen die met de auto komt, is vanzelfsprekend ook welkom: op de bouwplaats zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

**********************************************************************************************

Nieuw Kralingen - Op de kop van de Avenue

De verkoop is gestart! Kijk op de projectwebsite voor meer informatie: nieuwkralingen.nl

Nieuw Kralingen is één van de laatste grootschalige nieuwbouwontwikkelingen binnen de ring van Rotterdam.
Hier proef je de stad en voel je de ontspanning van buiten leven. Vanuit Nieuw Kralingen fiets je in 10 minuten naar de binnenstad, bussen stoppen in de buurt en de A20 bereik je snel. Als je dan bedenkt dat je hier ook zo het Kralingse Bos inloopt of een rondje ‘Plas’ maakt, dan durven we rustig te stellen dat deze locatie uniek is in Rotterdam.

Op de kop van de Avenue bestaat uit 47 woningen in wel 11 verschillende typen, en ook onderling verschillen deze typen weer van elkaar. Het resultaat is een rijke variatie in aanbod, zowel in uiterlijk als in grootte en indeling. Van een schitterende Poortwoning tot een Herenhuis of een Stadswoning. Je vindt het hier allemaal.
Alle woningen worden gasloos uitgevoerd en voorzien van zonnepanelen op het dak. De vloerverwarming op alle verdiepingen zorgt voor veel comfort. De badkamer is luxe uitgevoerd met onder andere tegels van Villeroy & Boch. De woningen worden zonder keuken opgeleverd. De indeling, kleur en opstelling laten we graag aan jouw smaak over.

Deze 47 woningen liggen rond ’t Nieuw Kralingse Hofje. De tuinen grenzen aan een achterpad dat afgesloten wordt met poorten die stijlvol worden vormgegeven. Daarmee wordt dit gebied - met klein plantsoen - het verlengstuk van je tuin; een plek waar de allerkleinsten veilig samen kunnen spelen.

De hofwoningen bestaan uit slechts één laag en een schuine kap wat zorgt voor een ruimtelijk effect. Daarbij ervaar je veel privacy. De hofwoningen zijn namelijk volledig hof-georiënteerd en hebben aan de achterkant geen ramen.

Wil je op de hoogte blijven? Bekijk dan de projectwebsite én meld je aan voor de nieuwsbrief.

Let op!: Iedere individuele woning heeft zijn eigen uitbouwmogelijkheden!

Deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop april 2022
Start bouw april 2023

Woningtypen

Van de 48 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Kettner Makelaars NVM

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 010-4526555

TW3 Strategie Marketing Makelaardij

Maandag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 010 3007117
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing