Waterrijck wonen in Buitenwoel

Veendam
Van € 354.900 tot € 439.900 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (9 beschikbaar)
  • Wonen 136 tot 140 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 271 tot 505 m²

Project Waterrijck wonen in Buitenwoel

DE BOUW GAAT STARTEN!
Met de bouw van de eerste zes woningen wordt nog in 2023 gestart. Goed nieuws, want hiervan zijn ook nog enkele bouwnummers voor u beschikbaar; bn. 2, bn. 9 en bn. 11. Mede met een aangepast uitrustingsniveau zijn deze woningen bovendien nu extra aantrekkelijk geprijsd. Maar bovenal heeft u de zekerheid volgend jaar al intrek in uw nieuwe woning te kunnen nemen. Voor bouwnummers 3 t/m 8 wordt voor alsnog een verkooppercentage van 70% afgewacht.

WATERRIJCK WONEN
In de groeiende woonwijk 'Buitenwoel' in Veendam worden 12 prachtige en zeer royale halfvrijstaande woningen gebouwd. Duurzaam, gasloos, onderhoudsarm en energiezuinig!
Bij de ontwikkeling en bouw van dit nieuwbouwproject staan wooncomfort, groen én authenticiteit centraal. De woningen worden gebouwd op ruime bouwkavels van ca. 271 m² tot ca. 505 m² met de achtertuinen grenzend aan het water. Een uniek plan geschikt voor een brede veeleisende doelgroep. Het plan geeft een gevoel van luxe, vrijheid en privacy. U vindt enerzijds mensen om u heen, in de nabijheid van voorzieningen, maar anderzijds zult u de rust, natuur en ruimte ervaren.

De 12 halfvrijstaande woningen mogen met recht uniek genoemd worden. De woningen zijn zo ontworpen dat ze qua materiaalgebruik, kleur, lichtinval en detaillering geheel passen in de waterrijke omgeving. Het karakteristieke en tijdloze ontwerp geeft veel leefruimte op de begane grond. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. De woningen hebben een royale woonkamer en leefkeuken met directe toegang tot de eventuele garage. Op de verdieping treft u 3 ruime slaapkamers (eventueel met een grote dakkapel) en een badkamer aan. De ruime zolder is bereikbaar via een vaste trap. Hier heeft u de mogelijkheid om nog een extra werk/slaap of speelkamer te creëren. Kortom, woningen met een markante verschijningsvorm en gebouwd met zeer hoge kwaliteit en luxe materialen. De woningen zijn voorzien van de modernste installaties en de gehele begane grond en de eerste verdieping van de woning zijn voorzien van vloerverwarming met topkoeling. Hierdoor heeft uw woning een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal comfort.

De woning kunt u naar wens uitbreiden met een ruime keuze aan optionele uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt u aanvullend kiezen voor extra ruimte met bijvoorbeeld een aangebouwde garage/berging, of zelfs een geïsoleerde berging met bijkeuken. Maar ook zijn een extra werk-/tuinkamer mogelijk, of zelfs een slaap- en badkamer op de begane grond. Op de verdieping kan een dakkapel aan extra ruimte bijdragen. U kunt de puntjes van uw woning op de ‘i’ zetten door de wanden uit te laten vlakken en een optioneel sanitair en tegelwerk pakket toe te voegen. Zo heeft u tal van mogelijkheden om uw woning naar eigen wens aan te passen.

BIJZONDERHEDEN AAN DEZE ENERGIEZUINIGE WONINGEN:
• BENG+ Bijna Energie Neutraal Gebouw + extra duurzaamheid;
• Luchtwaterwarmtepomp gecombineerd met zonnepanelen (12 of 20 stuks) ten behoeve van stroomopwekking;
• Vloerverwarming met topkoeling op begane grond en op 1e verdieping;
• Houten kozijnen met energiezuinige triple beglazing (HR+++ beglazing);
• Duurzame en energiezuinige bouwmethode (houtskeletbouw);
• Kavels variërend tussen ca. 271 m² en ca. 505 m²;
• Speelse indeling met optionele dakkapel;
• 3 Ruime slaapkamers;
• Ruime 2e verdieping met vaste trap, mogelijkheid tot een extra speel/werkkamer;
• Inclusief aanleg bestrating terras aan het water, circa 3 x 4 m.;
• Inclusief aanleg beukenhagen aan de voorzijde en zijkant, conform situatietekening;
• Inclusief erfafscheiding middels stalen gaashekwerk met hedera aanplant, conform situatietekening;
• Inclusief het boek “Ecologische Tuin aanleg tot beheer”, tuinadvies, bijenhotel en vogelnestruimte;
• Parkeren op eigen terrein.

Water en natuur vormen een belangrijk uitgangspunt bij de inrichting van deze woonwijk. De bereikbaarheid is goed geborgd. Zo zijn de uitvalswegen zoals de rijksweg N33 en autosnelweg A7 nabijgelegen. Het trein- en busstation zijn op enkele minuten van de woonwijk 'Buitenwoel' woonwijk gelegen, waarmee dorpen en steden ook met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken zijn. U woont centraal en zijn de steden Groningen en Assen zeer efficiënt en snel op verschillende manieren bereikbaar.

Foto's

Omgeving

Veendam, 'Buitenwoel' en omgeving

Het is heerlijk wonen in Veendam! De woonwijk 'Buitenwoel' is aan de noordwestzijde van de plaats Veendam gelegen en heeft hierdoor een gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Veendam, uitvalswegen onder andere richting Groningen en Assen, sportaccommodaties en de groene omgeving. Alle overige denkbare voorzieningen zijn binnen handbereik, zoals diverse basisscholen en middelbare scholen, twee winkelcentra, openbaar vervoer, vliegveld Groningen Airport Eelde en uiteraard de prachtige golfbaan 'De Compagnie'. Wonen in de woonwijk 'Buitenwoel' is wonen in een gevarieerde natuur, dus dagelijks genieten van veel groen en water. Watersporters, inwoners en toeristen kunnen uitstekend recreëren in de nabij omgeving en één van de prachtige vaarroutes varen tussen uitgestrekte velden. Veendam heeft veel te bieden voor jong en oud!

Groningen is een prachtig deel van Nederland, waar veel te beleven en te ontdekken valt. De wijk 'Buitenwoel' ligt in een landelijke omgeving. Er zijn in de omgeving vele fietsroutes en wandelgebieden uitgezet zoals in het natuur- en recreatiegebied 'Borgerswold'. Hier kunt u nog ongestoord genieten van rust! Het wisselende landschap met prachtige natuurgebieden en pittoreske dorpjes en de bruisende stad Groningen zullen u versteld doen staan.

Door de gunstige ligging is het gebied zeer geschikt voor buitensporten, zowel op het land als op het water. Tevens zijn er volop paardrijmogelijkheden en kunt u uitgebreid golfen op een steenworp van uw woning. Wilt u juist de drukte met winkels, musea en theaters opzoeken? Dan bent u binnen enkele minuten in het centrum van Veendam of stapt u zo in de auto naar Assen of de stad Groningen.

Veendam telt ruim 21.000 inwoners en ligt in de mooie provincie Groningen. Veendam wordt ook wel 'Parkstad' genoemd en is tegenwoordig de op een na grootste stad van de provincie Groningen. Veendam is centraal gelegen aan de rijksweg N33. Daardoor zijn onder andere de stad Groningen, Assen en de Eemshaven met de auto en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Zo woont u op slechts 15 autominuten van Assen!

Veendam heeft daarnaast een gezellig centrum met uitstekende voorzieningen. Er zijn verscheidende winkels, cafés, eetgelegenheden en een hotel verspreid door de stad te vinden. In het centrum van Veendam kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. Hier treft u onder andere een bakker, slager, groenteboer en diverse supermarkten aan. Daarnaast zijn een kinderopvang, een openbare basisschool, middelbare school, een bibliotheek en tal van sportieve voorzieningen zoals voetbalvelden, tennisbanen, een zwembad, manege en een fitnesscentrum in Veendam te vinden.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Nieboer Makelaars

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0598-625511

Boekholt nieuwbouwspecialist B.V.

Maandag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 050 3114647
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing