De Scheifelaar in Veghel

Veghel Bouw gestart
Van € 210.540 tot € 662.057 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 33 (42 beschikbaar)
  • Wonen 100 tot 1.000 m²
  • Aantal kamers 1 tot 5
  • Perceel 600 tot 1.045 m²

Project De Scheifelaar in Veghel

Wonen op De Scheifelaar is wonen in een groene omgeving, waar u veel ruimte heeft en toch niet ver weg woont van het levendige centrum van Veghel. Op de Scheifelaar wordt echt vrijstaand gebouwd. Dat maakt onze locatie uniek. In het bestemmingsplan is opgenomen dat bebouwing van de erfgrens af dient te komen staan. Dit geeft ruimte in de wijk, wat direct onze kracht is ten opzichte van andere locaties.

Bouwkavels
Het Binnenhof – bouwkavels vanaf 653 m2
De Dorpsrand – bouwkavels vanaf 782 m2
Het Landelijk Wonen – bouwkavels vanaf 900 m2

Bouwkavels
De Scheifelaar is opgedeeld in drie verschillende gebieden, waarbij heel overzichtelijk per deelgebied in de kavelpaspoorten alle specifieke kenmerken per kavel, zoals minimale perceeloppervlak, bouwhoogtes, erfgrenzen, materiaalgebruik en kleuren zijn weergegeven. De woning dient een landelijk/ moderne uitstraling te krijgen waarbij overstekken zeer gewenst zijn. U bent vrij om met een eigen architect een ontwerp te maken, maar er zijn ook een aantal ontwerpen gemaakt, waarmee u vrijwel direct aan de slag kunt. De woning die ontworpen wordt dient aan het bestemmingsplan te voldoen om een omgevingsvergunning verleend te krijgen voor de bouw van het huis.

Het Binnenhof
In dit gebied gelegen rondom een groen hof, zijn bouwkavels te koop vanaf 653 m2 en groter. Er mag een vrijstaande woning worden gebouwd van één bouwlaag met verplicht een zadeldakkap. Er is een grote mate van vrijheid in materiaal en kleurgebruik.

De Dorpsrand
Op De Dorpsrand liggen bouwkavels vanaf 782 m2. Hier mag een vrijstaande woning met twee woonlagen en een kap komen. De kapvorm is vrij in dit gebied, de woning zelf dient een roodbruine kleur te krijgen.

Het Landelijk Wonen
In het Landelijk Wonen gebied liggen kavels vanaf 900m2. Er mogen uitsluitend vrijstaande woningen worden gebouwd van één bouwlaag met wel een kap. Zowel de kapvorm als de kleurstelling van de woning zijn vrij. In dit gebied dient de woning 5 meter van de erfgrens af te komen staan, waardoor er letterlijk ruimte ontstaat in de wijk voor groen.

Het Plein – Landelijk Wonen
Op Het Plein in het Landelijk Wonen gebied liggen de woningen gesitueerd rondom een plein. Hierdoor ontstaat een besloten leefomgeving. Dat biedt veel privacy.

De Boomgaard - Landelijk Wonen
Bij De Boomgaard liggen de woningen rondom een gezamenlijke binnentuin. Deze tuin kan worden gebruikt door alleen de bewoners van deze Boomgaard. Denk daarbij aan een gezamenlijk aanleggen van een moestuin, fruit plukken, samen spelen en ontspannen. Echt een stukje verlenging van de eigen achtertuin, waardoor de bebouwing van de achterburen ook verder weg ligt. De boomgaard ligt tussen uw perceel en dat van de achterburen, daardoor liggen de achtertuinen nooit tegen elkaar aan.

Veghel
Centraal gelegen nabij Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen is De Scheifelaar een bijzondere omgeving om te wonen waar men alle vrijheid heeft, geniet van ruimte, levendigheid en een schitterende natuur. Initiatieven zoals de industriële herontwikkeling, CHV Noordkade een mix van culturele bedrijven, food, bedrijven met kunst, jong en oud. Maar ook de kwaliteit van de scholen en het rijke verenigingsleven maken Veghel tot een fijne plek om te wonen. De grond van Veghel is doordrenkt met rijke historie. Op de plaats waar nu De Scheifelaar ontstaat, stond eens een nederzetting uit de Romeinse tijd.

De Scheifelaar – onderscheidend
Bij De Scheifelaar is veel aandacht besteedt aan het plan zelf. "De Scheifelaar is volledig bouwrijp en klaar qua voorzieningen. De gemeente heeft al in een heel vroeg stadium goed geïnvesteerd in infrastructuur en de aanleg van het groen. Daarin onderscheidt De Scheifelaar zich van veel andere bouwprojecten. Er is veel ruimte om u heen en de omgeving is groener dan groen. Weilanden, een natuurlijke houtwal, in de verte een boerderij. Uw uitzicht is schitterend. Dichtbij ligt een natuurgebied: de perfecte plek voor een heerlijke wandeling. En als u wilt, bent u snel in het levendige centrum van Veghel. Winkels, sporten en restaurants zijn gemakkelijk te bereiken. Uw kinderen kunnen op de fiets naar school en ’s avonds over een verlichte weg naar huis. Een unieke locatie!

Wooncoach
Als service biedt De Scheifelaar geheel kosteloos de services van de persoonlijke wooncoach aan. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn op “De Scheifelaar” helpt de wooncoach om een vliegende start te maken in dit traject. Samen met u worden de mogelijkheden van de diverse kaveltypen besproken en zorgen we er samen voor dat al in een heel vroeg in het traject de woonwensen in beeld worden gebracht. Zo kan de kandidaat weloverwogen besluiten nemen. Sluit het ontwerp van de woning aan bij de woonwensen? En past het gehele financiële plaatje, grond en bouwkosten, binnen het budget.

Heeft u vragen. Onze wooncoach vertelt u graag wat er allemaal mogelijk is. Neem daarom vrijblijvend contact op met Mariska van de Velde

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start verkoop juli 2020
Start bouw september 2020
Verwachte oplevering september 2021

Woningtypen

Van de 33 huizen in dit project zijn er nog 42 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Scheifelaar in Veghel

Van € 210.540 tot € 662.057 v.o.n.