De Scheifelaar in Veghel

Veghel Verkoop gestart
Van € 350.222 tot € 418.829 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 33 (8 beschikbaar)
  • Wonen 100 tot 500 m²
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 983 tot 1.433 m²

Project De Scheifelaar in Veghel

Wonen op De Scheifelaar is wonen in een groene omgeving, waar u veel ruimte heeft en toch niet ver weg woont van het levendige centrum van Veghel. Op de Scheifelaar wordt echt vrijstaand gebouwd. Dat maakt onze locatie uniek. In het bestemmingsplan is opgenomen dat bebouwing van de erfgrens af dient te komen staan. Dit geeft ruimte in de wijk, wat direct onderscheidend is ten opzichte van andere locaties.

Bouwkavels
De Scheifelaar is opgedeeld in drie verschillende gebieden.
Het Binnenhof - De Dorpsrand - Het Landelijk Wonen.
Alle kavels op Het Binnenhof en De Dorpsrand zijn verkocht.

In het Landelijk Wonen gebied zijn de allerlaatste bouwkavels van De Scheifelaar momenteel in verkoop. De Laan (9 bouwkavels) en Het Veld (10 bouwkavels).

In het Landelijk wonen gebied mogen uitsluitend vrijstaande woningen worden gebouwd met een maximale nokhoogte van 11 meter en een goothoogte van 4,5 meter. De woning dient verplicht een kap te hebben. Zowel (de verplichte) kapvorm als de kleurstelling van de woning zijn vrij. In dit gebied dient de woning 5 meter van de erfgrens af te komen staan, waardoor er letterlijk ruimte ontstaat in de wijk voor groen.

De woning zelf heeft een landelijk / moderne uitstraling. U bent vrij om met een eigen architect een ontwerp te maken.
De woning die ontworpen wordt dient aan het bestemmingsplan te voldoen om een omgevingsvergunning verleend te krijgen voor de bouw van het huis. Naast het bestemmingsplan is er ook een beeldkwaliteitsplan van toepassing. Deze gegevens zijn bij de verkopend makelaar op te vragen. Er is een kavelpaspoort beschikbaar met alle specifieke kenmerken per kavel, zoals minimale perceeloppervlak, bouwhoogtes, erfgrenzen, materiaalgebruik en kleuren.

Landelijk Wonen - De Laan
De 9 bouwkavels gelegen aan De Laan liggen aan De Scheifelaar.
De tuinen van deze kavels liggen op het zuidoosten.
Afmetingen van 903 m2. tot– 1.214 m2.

Landelijk Wonen - Het Veld
Het Veld heeft in totaal 10 bouwkavels.
Kavel 10 en kavel 11 liggen aan De Scheifelaar en hebben een tuin gelegen op het zuiden.
Kavel 12 t/m 19 liggen aan de Kruigenstraat en hebben de achtertuinen op het noordwesten liggen.
Afmetingen van 1.099 m2 tot– 1.386 m2.

Locatie
Locatie is het allerbelangrijkste. Deze is na aanschaf niet meer te verbouwen of te wijzigen en gaat bepalend zijn in uw toekomstige leven na de verhuizing. De Scheifelaar is een bouwlocatie, waar de wegen al aangelegd zijn. Dit maakt dat het gebied goed toegankelijk is. Het advies is dan ook om op basis van de situatietekeningen daadwerkelijk te gaan bekijken in het gebied zelf.

Indeling en budget
Als vast staat dat u zelf wilt bouwen en dat De Scheifelaar de aangewezen locatie is dan komen we uit bij het maken van een indeling van de woning in combinatie met het te besteden budget. Indeling en budget gaan samen. Hoe groter de woning, hoe luxer de woning, hoe meer budget er nodig is. Het is belangrijk dat het ontwerp dat gemaakt gaat worden aansluit bij het bedrag dat u wenst te besteden aan de nieuwe woning. Uw architect en financieel adviseur kunnen u hierbij goed adviseren om uw droomwoning te bouwen.

Veghel
Centraal gelegen nabij Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen is De Scheifelaar een bijzondere omgeving om te wonen waar men alle vrijheid heeft, geniet van ruimte, levendigheid en een schitterende natuur. Initiatieven zoals de industriële herontwikkeling, CHV Noordkade een mix van culturele bedrijven, food, bedrijven met kunst, jong en oud. Maar ook de kwaliteit van de scholen en het rijke verenigingsleven maken Veghel tot een fijne plek om te wonen. De grond van Veghel is doordrenkt met rijke historie. Op de plaats waar nu De Scheifelaar ontstaat, stond eens een nederzetting uit de Romeinse tijd.

De Scheifelaar – onderscheidend
Bij De Scheifelaar is veel aandacht besteedt aan het plan zelf. "De Scheifelaar is volledig bouwrijp en klaar qua voorzieningen. De gemeente heeft al in een heel vroeg stadium goed geïnvesteerd in infrastructuur en de aanleg van het groen. Daarin onderscheidt De Scheifelaar zich van veel andere bouwprojecten. Er is veel ruimte om u heen en de omgeving is groener dan groen. Weilanden, een natuurlijke houtwal, in de verte een boerderij. Uw uitzicht is schitterend. Dichtbij ligt een natuurgebied: de perfecte plek voor een heerlijke wandeling. En als u wilt, bent u snel in het levendige centrum van Veghel. Winkels, sporten en restaurants zijn gemakkelijk te bereiken. Uw kinderen kunnen op de fiets naar school en ’s avonds over een verlichte weg naar huis. Een unieke locatie!

Heeft u vragen? Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.
Neem gerust contact op:

Raadhage Makelaardij
Bart van Nunen
06-13981220

Vraag 't
Mariska van de Velde
06-18883199

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2021

Woningtypen

Van de 33 huizen in dit project zijn er nog 8 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing