UitgelichtVeelgestelde vragen aan funda

Als je een nieuw object op funda plaatst, kan je dit doen met drie verschillende pakketten: Funda Basis, Funda Compleet of Funda Premium. Funda Compleet bevat meer presentatiemogelijkheden dan funda Basis. Hierdoor staat je object hoger in de resultatenlijst en bereik je meer huizenzoekers. Uiteindelijk zorgt funda Compleet voor kwalitatief betere leads dan funda Basis. Het grote voordeel van funda Premium ten opzichte van Compleet is dat je meteen een Blikvanger inzet. Hierdoor is jouw object vanaf het eerste moment maximaal zichtbaar. En niet alleen het object, maar ook jouw kantoor.

Meer weten over funda Premium? >

Er zijn 2 promotieproducten die in deze situatie handig kunnen zijn. Met Toppositie komt je object boven de resultatenlijst te staan. Met Woning in beeld staat jouw object op de homepage van funda. Beide producten geven het verkoopproces een flinke boost omdat je een stuk meer huizenzoekers bereikt.

Meer weten over Toppositie? > Meer weten over Woning in beeld >

Er zijn verschillende manieren om jouw kantoor in de spotlights te zetten op funda. Zo heeft elke makelaar een persoonlijke Kantoorpagina met informatie over het kantoor en zijn er verschillende advertentiemogelijkheden. Op deze paginavind je alles over hoe je jouw kantoor op funda kan plaatsen en promoten.

Uiteraard, wij zijn er om jou te helpen. We denken graag mee hoe jij funda kan inzetten om jouw objecten en kantoor nog beter onder de aandacht te brengen. Neem contact op met één van onze accountmanagers via het contactblok onderaan deze pagina. Bekijk ook eens onze maatwerkoplossingen om te ontdekken of dat iets voor jou is.

Meer weten over Maatwerk?

Ben je nieuw op funda? Blader dan de Snelgids eens door en ontdek hoe je in een handomdraai jouw woningaanbod op funda plaatst.

Naar de snelgids >

Ynke Hartsema

Heb je een andere vraag of wil je contact met funda?

Ynke helpt je verder

Van het plaatsen van objecten tot het promoten van jouw kantoor op funda. Ynke en haar team staan voor je klaar om je verder te helpen op funda.

Een afspraak is zo gemaakt

Neem contact op
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Onjuist e-mailadres