Nieuws

7 redenen om deel te nemen aan de NVM Open Huizen Dag

Laatst bijgewerkt op - leestijd

Geef je objecten een groter podium

Binnenkort is het weer zover: de landelijke NVM Open Huizen Dag. Een geweldige gelegenheid om je aanbod bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Waarom het een goed idee is om deel te nemen? Dit zijn zeven redenen.

 1. Veel bekijks
  De NVM Open Huizen Dag trekt altijd enorm veel bekijks. Zowel online als fysiek, zo bleek al tijdens eerdere edities. Net als voorgaande jaren zet funda alle middelen in om ook op zaterdag 30 september weer zo veel mogelijk zoekers op de been te krijgen. Op funda zelf en via een campagne op social media: wij zorgen dat mensen ervan op de hoogte zijn.
 2. Andere zoekers
  Tijdens de NVM Open Huizen Dag bekijken zoekers niet alleen hun eerste woningkeuze(s) op hun wensenlijstje, maar kijken ze ook iets verder. Naar woningen in een andere prijscategorie of met andere kenmerken, of in een andere wijk of stad. Ze stellen zich letterlijk open.
 3. Druk op het proces
  Juist doordat er ineens veel andere kijkers de woning komen bekijken, wordt er druk gezet op de serieus geïnteresseerden die de woning al langer volgen. De NVM Open Huizen Dag creëert druk: een momentum. Net zoals bijvoorbeeld bij een veiling het geval is.
 4. Beste prijs
  Door al die extra aandacht en druk op de ketel kan ook de beste prijs eruit worden gehaald. Goed voor verkoper en makelaar.
 5. Efficiënt
  Je kunt niet bij al je objecten tegelijk zijn tijdens een NVM Open Huizen Dag. Verkopers nemen dus het grootste deel van de bezichtigingen voor hun rekening. Dat scheelt je werk, nu en later. Tegelijkertijd: deals worden niet gesloten. Die verantwoordelijkheid én die van een tweede bezichtiging met écht geïnteresseerden blijft bij de makelaar liggen.
 6. Alles verkoopt
  Natuurlijk is de markt niet in heel Nederland hetzelfde. Het platteland in Drenthe kent een andere dynamiek dan de Amsterdamse grachtengordel. Toch zien we tijdens de NVM Open Huizen Dag dat ál het aanbod aandacht krijgt.
 7. Opvallen kan
  Wil je dat een bepaald object of zelfs je hele aanbod ‘eruit springt’, dan kan dat ook in aanloop naar de NVM Open Huizen Dag. Met Toppositie zorg je dat zowel je object als je kantoor bovenaan de resultaten verschijnen.
Laat objecten voor de Open Huizen Dag extra opvallen
Met Toppositie zet je je object boven de zoekresultatenlijst van zoekers. Zo zorg je voor meer bereik.

Vertel me meer >