Flyers voor nog betere klantgesprekken

Ontdek de pakket- en promotieflyers

Met de pakket- en promotieflyers geef je jouw klanten een goed beeld van de mogelijkheden op funda. Bestel ze gratis of download de digitale varianten om te versturen via de mail.

Pakketflyer

Deze flyer geeft jouw klanten een duidelijk overzicht van de verschillende pakketten waarmee je hun huis op funda kunt zetten: funda Basis, Compleet en Premium.

Bestel de papieren versie hier >

Of download gratis

Promotieflyer

Hierin vinden klanten meer informatie over de promotieproducten die je kunt toevoegen om hun huis extra onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers.

Bestel de papieren versie hier >

Of download gratis

Spreken je klanten geen Nederlands? Onze flyers zijn ook (digitaal) in het Engels beschikbaar. Download hier de Pakketflyer en hier de Promotieflyer.

  • Per 50 stuks te bestellen

  • Gratis, ook geen verzendkosten

  • Ontvang ze binnen twee weken

  • Ook digitaal beschikbaar

Uit onderzoek blijkt dat consumenten graag willen weten welke producten er zijn om de verkoop van hun huis te bevorderen, voor het geval dit nodig is.

Bloeme GroenewoldUser Researcher bij funda

Waarom deze flyers?

Uit onderzoek is gebleken dat consumenten weinig weten over de producten en diensten van funda, maar dat wel graag willen. Als makelaar kun je verkopers voorzien in deze informatiebehoefte. De pakket- en promotieflyers helpen je hierbij. Neem ze mee om je verkoopadviezen te ondersteunen. De flyers zijn gratis, dus laat ze gerust achter bij je klanten.

Voor elke fase een flyer

  1. De woning gaat in de verkoop

    Gebruik de pakketflyer om samen met je klant te bepalen hoe jullie het huis presenteren op funda.

  2. De woning staat te koop

    Wil je meer aandacht voor de woning? Neem de wensen met je klant door en kies een product met behulp van de promotieflyer.

Bestel flyers