• Verkocht

Ranonkelstraat 40 1171 ML Badhoevedorp Badhoevedorp Noordwest

Uitgelichte kenmerken

  • 190 m² wonen
  • 621 m² perceel
  • 4 slaapkamers
€ 1.125.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 november 2020
Verkoopdatum
3 februari 2021
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

** For English translation, see below Dutch text**

Met trots presenteren wij deze moderne vrijstaande villa met veel privacy door de grote en rijk omgroeide tuin.
De villa is gelegen op een kavel van maar liefst 621 m2 eigen grond (dus geen erfpacht), heeft vier slaapkamers, twee badkamers, een kelder, luxe leefkeuken, bijkeuken, dakterras en een inpandige garage.
De woning is gelegen in een kleinschalige villawijk aan een afgesloten binnenterrein met parkeerplek voor twee auto's op eigen terrein.

De villa is centraal gelegen ten opzichte van Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en op korte afstand van de luchthaven Schiphol. Het centrum van Badhoevedorp waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen ligt op korte afstand
eveneens als diverse horecagelegenheden.

Entree
Binnenkomst in een ruime hal met een aparte toiletruimte welke is voorzien van een zwevend toilet en een fonteintje.
Via prachtige houten openslaande deuren bereik je de woonkamer met een sfeervol leefgedeelte met een gas open haard in het midden van de ruimte waarvan je zowel vanuit de woonkamer als vanuit het eetgedeelte kunt genieten. Alle wanden zijn glad gestuct en in het woongedeelte ligt een eikenhouten vloer. Via meerdere openslaande deuren in de zitkamer en eetkamer is er toegang tot de tuin.

Keuken
In het keukengedeelte zijn drie dakramen gemaakt, wat zorgt voor een heerlijke lichte ruimte. Er is tevens toegang door middel van openslaande deuren naar de prachtige tuin aan beide zijdes.
Door middel van glazen schuifdeuren kan de keuken worden afgesloten van het woongedeelte.
Het kookeiland is voorzien van een elektrische kookplaat van Siemens en heeft een wasbak met een separate spoelbak. Verder heeft het eiland een gebroken wit aanrechtblad van composiet met whitewash eiken kast deuren.
In de kastenwand in de kleur wit hoogglans zit een oven en een aparte stoomoven van het merk Siemens. Tevens is er een vaatwasser van Miele en een koelkast ingebouwd.
Naast de keuken is de bijkeuken/kantoorruimte gelegen.
Vanuit deze bijkeuken/kantoorruimte is er middels een luik toegang tot de kelder van de woning. De kelderruimte kan bijvoorbeeld gebruikt worden als een speelruimte voor de kinderen of als televisieruimte. Tevens is in de bijkeuken de CV installatie gesitueerd, netjes weggewerkt in een kast en is er via een deur toegang tot de tuin.
Vanuit de bijkeuken/kantoor is er van binnenuit toegang tot de garage welke volledig is verwarmd en betegeld.De garage is voorzien van een elektrische deur.
In de hal en in de leefkeuken/bijkeuken ligt een Belgische hardstenen vloer in de kleur antraciet grijs. Het woongedeelte en de keuken zijn voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zicht drie slaapkamers, de badkamer en een toiletruimte.
Via een vast trap bereik je de eerste verdieping met een ruime overloop en een eikenhouten vloer.
De eerste slaapkamer is een lichte ruimte, heeft een vaste inbouwkast en is tevens voorzien van vloerbedekking. De tweede slaapkamer ligt eveneens aan de achterzijde van de woning heeft ook een vaste inbouwkast en een grijze vloerbedekking.
De master bedroom heeft een deur naar het dak en aansluitend een walk-in closet. Er ligt een beige vloerbedekking.
Het separate toilet op deze verdieping is in dezelfde stijl als het toilet beneden, beschikt over een zwevend toilet en een fonteintje.
De ruime badkamer heeft een los bad op een verhoging, een inloopdouche met dubbele regendouche en een handdouche, designradiator en een dubbele wasbak in een sfeervol eiken meubel. De vloer is voorzien van vloerverwarming.
De wand heeft een grijze tegel en op de vloer ligt een marmer tegel in een beige teint.

Tweede verdieping
De tweede etage heeft rondom ramen en toegang tot een zeer ruim dakterras. Hier kun je tot laat in de avond genieten van de zon.
Aansluitend aan deze slaapkamer is een badkamer gemaakt met een inloopdouche (stortdouche/handdouche) en een wastafel. De kleurstelling van de badkamer is beige.

Tuin
De tuin rondom de woning is prachtig aangelegd. Hier kunt u volop genieten van het buitenleven in alle privacy.
Er zijn diverse houten terrassen gemaakt waar u fijn met vrienden/familie kunt zitten tot laat in de avond en genieten van de zon. Een deel van het terras heeft een overkapping van glas zodat je ook overdekt kunt zitten.
In de tuin staat een tuinhuisje van steen/hout, welke volledig is geïsoleerd en betegeld. Hier zou eventueel een kantoorruimte van kunnen worden gemaakt. Naast deze ruimte is nog een aparte berging waar de fietsen en tuinspullen kunnen worden opgeborgen.

Verkoop en overdracht

Roerende zaken
Volgens lijst

Oplevering
In overleg

Koopakte en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming inzake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ter verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

**************************************************************************************************
We proudly present this modern detached villa with lots of privacy due to the large and richly grown garden.
The villa is located on a plot of no less than 621 m2 of private land (so no leasehold), has four bedrooms, two bathrooms, a cellar, luxury kitchen, utility room, roof terrace and an indoor garage.
The house is located in a small-scale residential area on a closed courtyard with parking space for two cars on site.

The villa is centrally located for Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp and a short distance from Schiphol Airport. The center of Badhoevedorp, where you can do your daily shopping, is a short distance away
as well as various catering establishments.

Entrance
Entry into a spacious hall with a separate toilet room which is equipped with a floating toilet and a sink.
Through beautiful wooden French doors you reach the living room with an attractive living area with a gas fireplace in the middle of the room, which you can enjoy both from the living room and from the dining area. All walls are smoothly plastered and the living area has an oak floor. There is access to the garden through several French doors in the sitting
room and dining room.

kitchen
Three skylights have been made in the kitchen area, which creates a wonderfully light space. There is also access through French doors to the beautiful garden on both sides.
The kitchen can be closed off from the living area by means of sliding glass doors.
The cooking island is equipped with an electric hob from Siemens and has a sink with a separate sink. Furthermore, the island has an off-white composite worktop with whitewash oak cupboard doors.
In the cupboard wall in the color white high-gloss is an oven and a separate steam oven of the Siemens brand. There is also a built-in dishwasher from Miele and a refrigerator.
The utility / office space is located next to the kitchen.
From this utility / office space there is access to the basement of the house through a hatch. The basement room can be used, for example, as a play area for the children or as a television room. The central heating system is also located in the utility room, neatly concealed in a cupboard and there is access to the garden through a door.
From the utility / office there is access from the inside to the garage which is fully heated and tiled. The garage is equipped with an electric door.
In the hall and in the kitchen / utility room is a Belgian bluestone floor in the color anthracite gray. The living area and kitchen have underfloor heating.

First floor
On the first floor there are three bedrooms, the bathroom and a toilet room.
Via a fixed staircase you reach the first floor with a spacious landing and an oak floor.
The first bedroom is a light room, has a fixed built-in wardrobe and is also carpeted. The second bedroom is also located at the rear of the house and also has a built-in wardrobe and gray carpet.
The master bedroom has a door to the roof and a walk-in closet. There is a beige carpet.
The separate toilet on this floor is in the same style as the downstairs toilet, has a floating toilet and a sink.
The spacious bathroom has a separate bath on an elevation, a walk-in shower with a double rain shower and a hand shower, design radiator and a double sink in an attractive oak furniture. The floor has underfloor heating.
The wall has a gray tile and the floor is a marble tile in a beige color.

Second floor
The second floor has windows all around and access to a very spacious roof terrace. Here you can enjoy the sun until late in the evening.
Adjacent to this bedroom is a bathroom with a walk-in shower (rain shower / hand shower) and a sink. The color of the bathroom is beige.

Garden
The garden around the house is beautifully landscaped. Here you can fully enjoy the outdoors in privacy.
Several wooden terraces have been created where you can sit with friends / family until late in the evening and enjoy the sun. Part of the terrace has a glass canopy so that you can also sit covered.
In the garden is a stone / wood gazebo, which is fully insulated and tiled. This could possibly be turned into an office space. In addition to this space, there is a separate storage room where bicycles and garden items can be stored.

Sale and transfer

Movable property
According to list

Delivery
In consultation

Purchase deed and notary
An oral agreement between the private seller and the private buyer is not legally valid. In other words, there is no buy. There is only a legally valid purchase agreement if the private seller and the private buyer have signed the purchase agreement. Within two working days of reaching oral agreement on the purchase price and the terms and conditions, the buyer must designate a notary within a radius of 15 km from the object offered for sale, so that the purchase deed can be signed no later than 1 week after this verbal agreement. . If the buyer has not appointed a civil-law notary within this period, the seller has the right to appoint one.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 1.125.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 5.921
Status
Verkocht

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
190 m²
Overige inpandige ruimte
31 m²
Externe bergruimte
12 m²
Perceel
621 m²
Inhoud
730 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers en 2 aparte toiletten
Badkamervoorzieningen
Ligbad
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Glasvezelkabel

Energie

Energielabel
B Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie, vloerisolatie en volledig geïsoleerd
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Nefit (gas gestookt combiketel uit 2001, eigendom)

Kadastrale gegevens

HAARLEMMERMEER H 10345
Kadastrale kaart
Oppervlakte
427 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
HAARLEMMERMEER H 10961
Oppervlakte
164 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
HAARLEMMERMEER H 10963
Oppervlakte
30 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Ligging
Beschutte ligging en in woonwijk
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging
Voorzieningen
Vliering, elektra en stromend water
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, eco-bouw, gedeeltelijk dubbel glas, geen spouw, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geïsoleerd en voorzetramen

Garage

Soort garage
Aangebouwde stenen garage
Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektrische deur en elektra
Isolatie
Volledig geïsoleerd

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op afgesloten terrein, op eigen terrein en openbaar parkeren

Betrokken makelaars

NVM verkoopmakelaar

Arjen Ketel Makelaars

Bel 020-4496979
Dhr. Ordelman (gerichte aankoop)
Ranonkelstraat 40
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
We hebben uitstekend met Barnhoorn en Vermeer samen gewerkt - uitstekend, professioneel en - voor ons ook erg belangrijk - pro-actief gericht advies en akties om ons verder te helpen met de juiste afweging / keuze en stappen in het aankoop proces. Kritisch en positief, om zo onze belangen prima te behartigen.
Bereikbaarheid en communicatie
10
Deskundigheid
10
Onderhandeling en resultaat
10
Prijs / kwaliteit
10

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.