Roeleveenseweg 25 2716 RB Zoetermeer

Uitgelichte kenmerken

  • 431 m² wonen
  • 82.065 m² perceel
  • 4 slaapkamers

Omschrijving

Meer privacy is in de Randstad niet te vinden. Wat hier te koop wordt aangeboden, omvat 82.065 m2 perceel met diverse opstallen (waaronder twee vrijstaande woningen en een appartement), gelegen aan een grote waterpartij.
Zoiets als dit gaat u nooit meer vinden –werkelijk een ‘once in a lifetime chance’.

Dit unieke project is gelegen aan een prachtig doodlopend landweggetje op de grens van Den Haag / Zoetermeer, in een landelijke omgeving midden in de natuur en aan het water. U waant zich op vakantie terwijl u thuis bent, maar binnen 10 minuten doet u weer actief mee aan de drukte van de stad. De snelwegen naar diverse richtingen van het land of het Haagse centrum zijn op korte afstand gelegen. Er is zelfs vlakbij plek, om met een helikopter te landen.

Het hoofdverblijf betreft een prachtig vrijstaand landhuis. De sfeer die het huis biedt, in combinatie met de unieke ligging aan een enorme plas, valt moeilijk in woorden uit te drukken. Onderaan de advertentie geeft de eigenaar een enthousiaste omschrijving van het object. Een aanrader om te lezen!
Wat te koop staat, omvat het volgende:

• Vrijstaand landhuis (Roeleveenseweg 25)
Een prachtig woonhuis voorzien van alle moderne gemakken met een bruto vloeroppervlakte van 416 m2, waarvan 300 m2 wonen, een kelder van 41 m2 en een zonnige veranda van 54 m2. Dit is gelegen op een perceel ter grootte van 49 are en 5 ca.

• Boothuis, gastenverblijf met dubbele garage
Het boothuis, een zelfstandig appartement (of kantoor) met dubbele garage met een bruto vloeroppervlakte van 122 m2 waarvan 39 m2 wonen, de garage, trapkast en badkamer van 41 m2 en het boothuis van 10 m2. Dit is gelegen op een perceel ter grootte van 9 are en 45 ca.

• Waterpartij met oevers en bomenrij (in volle eigendom)
Een prachtige watervlakte vol met karpers en steuren. Dit is gelegen op een perceel ter grootte van 6 ha, 13 are en 10 ca.

• Woonhuis (Roeleveenseweg 23)
Een vrijstaand huis belast met het recht van vruchtgebruik met een bruto vloeroppervlakte van 220 m2, waarvan 91 m2 wonen, een kelder en een zolder. Dit is gelegen op een perceel ter grootte van 12 are en 70 ca.

• Schuur grenzende aan het huis Roeleveenseweg 23
Een dubbele schuur met paardenstal, wasruimte en kippenschuur belast met het recht van vruchtgebruik en een oppervlakte van 71 m2; Dit is gelegen op een perceel ter grootte van 4 are en 20 ca.

• Grasland
Een perceel ter grootte van 80 are en 55 ca.

• Natuurterrein
Een perceel ter grootte van 51 are en 60 ca.

Het geheel dat te koop wordt aangeboden omvat het volgende:

Perceeloppervlakte: 82.065 m2
Privé water: 61.310 m2
Woonoppervlakte: 431 m2
Overige inpandige ruimte: 122 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: 64 m2
Externe bergruimte: 71 m2
Inhoud: 2.014 m3

Voor indelingen van de opstallen verwijzen wij u graag naar de plattegronden.

Bijzonderheden:
- Het landhuis is volledig omheind (2m hoog) en te betreden via een automatisch hek
- Diverse camerasystemen (te bedienen met smartphone)
- Keyless (middels vingerafdruk) toegang tot het terrein en de meeste opstallen
- Parkeren op eigen terrein met elektrische oplaadpunten eneen garage
- Riante vissteiger aan het water
- Heerlijke veranda met buitenmuziekinstallatie en heater
- Jacuzzi (6 personen) met rustgevend uitzicht over het water
- Automatische sprinklerinstallatie in de tuin
- Hoogwaardige muziekinstallatie (Bang &Olufsen) in het hoofdverblijf
- Gedeeltelijk vloerverwarming, elektrische zonneschermen, stortkoker voor de was, HUE-verlichting (smart), op afstand bedienbare gordijnen en allerlei andere luxe features
- Engelse pub aan het huis met horecakoelingen, biertapinstallatie, HD beamer en professionele karaoke installatie
- Jacuzzi (3 personen) in de woning op de bovenverdieping
- Wasgelegenheid en grote opslagruimte in de kelder
- Natuurterrein

Beschrijving van de eigenaar:
Dit jachthuis is gelegen vlakbij de uitvalswegen naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, op nog geen acht minuten rijden van het Haagse Binnenhof, vijftien minuten van de Schevenings Pier, 20 minuten van The Hague Rotterdam Airport en drie minuten van het ADO-stadion.

Vanuit de Randstad rijdt u door een tunneltje een doodlopende landweg in, die u meteen middenin een rustiek natuurgebied brengt, waar koeien, schapen en paarden deel uitmaken van het decor. U ontdekt vervolgens het volledig omheinde perceel, (hoogte twee meter) voorzien van een camerasysteem, dat via een smartphone is te activeren. De eigenaar verschaft zich toegang via een automatisch hekwerk. Zowel de toegang tot het terrein, de woning als het bijgebouw zijn zonder sleutel toegankelijk dank zij vingerafdruk-technologie.

Het zeventig jaar oude jachthuis en het bijgebouw zijn nog geen tien jaar geleden volledig gerenoveerd en voorzien van veel technologisch gemak: een hoogwaardige (Bang & Olufsen) muziekinstallatie, volledige internetbekabeling, vloerverwarming, elektrische zonneschermen, HUE-verlichting (‘smart’ verlichting, die in alle kleuren en temperaturen kunnen worden ingesteld, bedienbaar door middel van een app) en op afstand bedienbare gordijnen.

Wanneer u het jachthuis via de voordeur betreedt, komt u in een imposante hal, die toegang biedt tot vrijwel alle vertrekken. Via de eetkamer komt u in de woonkamer, die is voorzien van een open haard. De woonkamer is verbonden met een serre, die als TV- kamer kan worden gebruikt. De landelijke keuken is voorzien van alle denkbare (inbouw)apparatuur, waarvan de koffiemachine, de stoomoven en de Amerikaanse koelkast op de waterleiding zijn aangesloten.

De hal biedt tevens toegang tot een Engelse ‘pub’, die is uitgerust met horecakoeling, een biertapinstallatie, een HD-beamer en een professionele karaoke-installatie. De keuken biedt toegang tot de kelder, waar een ruime wasgelegenheid is, voorzien van een stortkoker. Hier is tevens een proviandkamer te vinden, alsmede een ruime opslagruimte voor wintersport- of duikartikelen.

Via een in de nacht verlichte trap bereikt u de eerste verdieping, waar zich drie slaapkamers bevinden met elk een eigen badkamer. De riante hoofdslaapkamer is eveneens voorzien van een (gekoppelde) B & O-installatie en een verlichte jacuzzi, die geschikt is voor drie personen. Vanuit de master slaapkamer kunt u het dakterras bereiken, dat uitzicht biedt op de opkomende zon en de tuin met een automatische sprinklerinstallatie.

De veranda op de begane grond is ingericht met een comfortabel bankstel, dat is geplaatst onder een elektrische heater. Op deze plek geniet u ook van de apart bedienbare buiten-muziekinstallatie. Op de veranda staat bovendien een zespersoons jacuzzi. Aan de veranda grenst een beschut waterterras van ruim dertig vierkante meter, rondom voorzien van zitbanken. Een wandeling over de steigers biedt toegang tot twee watervlonders, die een mooi beeld geven van het rijke onderwaterleven van de plas waaraan het jachthuis is gelegen.

Deze plas van 65.000 vierkante meter is gemiddeld acht meter diep en er zwemmen honderden karpers en tientallen exotische steuren in. Een fraaie beuk en een treurwilg markeren de oevers van de plas, waar watervogels continu aan en afvliegen. Er leven maar liefst vijf ijsvogels op de plas, een uniek aantal op het totale Nederlandse ijsvogelbestand (100).

De grote oppervlakte van de plas biedt volop mogelijkheden om te roeien of te kanoën. Vanuit het botenhuis brengt een fluisterbootje u desgewenst naar een alleen per boot bereikbare riante visstek 300 meter verderop. Onderweg passeert u een eilandje, waar kinderen kunnen spelen, bijvoorbeeld door te kamperen in een boomhut.

Op het perceel is meer dan voldoende parkeerruimte, met elektrische oplaadpunten en een garage met een op afstand bedienbare automatische deur, die plaats biedt aan twee auto’s. Ook het gastenverblijf is volledig ingericht, met een keuken met vaatwasser, een ruime badkamer en B&O-apparatuur.

Niet onvermeld mag blijven dat op het perceel een apart opzienershuis staat, met een garage voor twee auto’s, een grote schuur en paardenboxen. Op dit eigendom zijn bijzondere voorwaarden van toepassing.

Kortom: dit perceel met het prachtige jachthuis met gastenverblijf is geen pompeuze villa, maar een unieke, rustieke verblijfplaats, waar je echt ‘thuis komt’. Een goed onderhouden zeer luxe woning met gastenverblijf, garage en een botenhuis, die van alle gemakken is voorzien, middenin een unieke natuurrijke omgeving, mooi verscholen in de directe omgeving van de Haagse periferie.

______________________________________________________

More privacy in the Randstad is almost impossible to find. Offered for sale includes 82.065 m2 of land with various buildings (including two detached houses and an apartment), located by a large private lake. You will never find something like this again – truly, a “once in a lifetime chance”.

This unique project is located on a beautiful dead-end country road on the border of The Hague / Zoetermeer, in a rural setting surrounded by nature and located by water. You feel like you’re on vacation in the comfort of your own home, while you’re in a lively city within 10 minutes. The highways to various directions of the land and of the Hague city center are situated at a short distance. There is even a spot nearby, where you can land with a helicopter.

The main residence is a beautiful country house. The atmosphere that the house offers, in combination with the unique location by a huge lake, is difficult to express in words. The property offered for sale includes the following:

What is for sale includes the following:

• Country villa (Roeleveenseweg 25)
A beautiful villa, equipped with all modern conveniences with a surface of 416 m2, of which 300 m2 of living space, a cellar of 41 m2 and a sunny veranda of 54 m2. This is located on a plot of size of 49 are and 5 centiare.

• Boathouse, and guesthouse with double garage
The boathouse, an independent apartment (or office) with double garage contains a gross floor area of 122 m2, of which 39 m2 living space, the garage, stair cupboard and bathroom of 41 m2, and the boathouse of 10 m2. This is located on a plot of land of 9 are and 45 centiare.

• A huge water feature with banks and rows of trees (in full ownership)
A beautiful water surface full of carp and sturgeons. This is located on a plot of land of 6 hectare, 13 are and 10 centiare.

• House (Roeleveenseweg 23)
A detached house charged with the right of usufruct with a gross floor area of 220 m2, of which 91 m2 are living, a basement, and an attic. This is located on a plot of land of 12 are and 70 centiare.

• Barn adjacent to the house Roeleveenseweg 23
A double barn with horse stable, laundry room and chicken shed charged with the right of usufruct with an area of 71 m2. This is located on a plot of land of 4 are and 20 centiare.

• Grassland
A garden with an area of 80 are and 55 centiare.

• Nature site
A plot the size of 51 are and 60 centiare.

The whole that is offered for sale includes the following:
Land area: 82,065 m2
Private lake: 61.310 m2
Living area: 431 m2
Other indoor space: 122 m2
Building bound outdoor space: 64 m2
External storage space: 71 m2
Content: 2,014 m3

Particularities:
- The country villa is completely fenced (2m high) and can be entered via an automatic gate
- Various camera systems (can be operated with a smartphone)
- Keyless (via fingerprint) access to the site and most buildings
- Parking on site with electric charging points and (plus another garage)
- Spacious fishing jetty on the water
- Lovely porch with outdoor music system and heater
- Jacuzzi (6 persons) with relaxing view of the water
- Automatic sprinkler system in the garden
- High-quality music installation (Bang & and Olufsen) in the main residence
- Partial underfloor heating, electric awnings, chute for laundry, HUE lighting (smart), remote-controlled curtains and all kinds of other luxury features.
- English pub at the house with catering coolers, beer tap installation, HD beamer and professional karaoke installation
- Jacuzzi (3 persons) in villa on the upper floor
- Washing facilities and large storage space in the basement
- Nature site

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 5.000.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 11.601
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Landhuis, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1952
Specifiek
Dubbele bewoning aanwezig, dubbele bewoning mogelijk en gestoffeerd
Soort dak
Zadeldak bedekt met riet
Keurmerken
Energie Prestatie Advies

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
431 m²
Overige inpandige ruimte
122 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
64 m²
Externe bergruimte
71 m²
Perceel
82.065 m²
Inhoud
2.014 m³

Indeling

Aantal kamers
8 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
4 badkamers en 4 aparte toiletten
Badkamervoorzieningen
Jacuzzi, douche en 2 toiletten
Aantal woonlagen
3 woonlagen en een kelder
Voorzieningen
Airconditioning, alarminstallatie, buitenzonwering, jacuzzi, mechanische ventilatie, rolluiken, rookkanaal en TV kabel

Energie

Energielabel
B 1,13 Wat betekent dit?
Isolatie
Dubbel glas en volledig geïsoleerd
Verwarming
Cv-ketel, open haard en gedeeltelijke vloerverwarming
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
CV (gas gestookt combiketel, eigendom)

Kadastrale gegevens

ZOETERMEER H 321
Kadastrale kaart
Oppervlakte
4.905 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
ZOETERMEER H 316
Oppervlakte
945 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
ZOETERMEER H 286
Oppervlakte
8.055 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
ZOETERMEER G 370
Oppervlakte
5.160 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
ZOETERMEER H 320
Oppervlakte
1.270 m²
Eigendomssituatie
Eigendom belast met vruchtgebruik
ZOETERMEER H 319
Oppervlakte
61.310 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
ZOETERMEER H 318
Oppervlakte
420 m²
Eigendomssituatie
Eigendom belast met vruchtgebruik

Buitenruimte

Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, beschutte ligging, in bosrijke omgeving, landelijk gelegen, open ligging en vrij uitzicht
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande houten berging
Voorzieningen
Elektra, verwarming en stromend water
Isolatie
Dubbel glas

Garage

Soort garage
Parkeerplaats en vrijstaande stenen garage
Capaciteit
2 auto's
Voorzieningen
Elektrische deur, vliering, elektra, verwarming en stromend water
Isolatie
Dubbel glas en volledig geïsoleerd

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op afgesloten terrein en op eigen terrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Woningmarkt Beta

Gem. vraagprijs

Westerpark c.a.

Heel Zoetermeer

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Gem. vraagprijs per m2

Westerpark c.a.

Heel Zoetermeer

Niet genoeg data beschikbaar om de gemiddelde vraagprijs / m2 te tonen.

arrow-right Wat betekent dit?
Hulp nodig bij het kopen?

Met een makelaar krijg je meer inzichten in de woningmarkt.

arrow-right Vind een makelaar
Gebaseerd op verkochte woningen in deze buurt in het afgelopen jaar. Meer informatie

Roeleveenseweg 25

€ 5.000.000 k.k.