Tips Objectmarketing Presenteren

Optimale presentatie en zichtbaarheid vanaf dag 1

bijgewerkt - leestijd

Wil jij meer leads? Behaal betere resultaten met funda Premium

Funda Premium is het meest complete pakket dat je kunt kiezen voor de plaatsing van jouw object. Hiermee staat het vanaf het eerste moment optimaal zichtbaar op funda, met als resultaat tot wel 16% meer contactaanvragen.

Funda Premium is een combinatie van funda Compleet en Blikvanger, maar dan voordeliger. In meerdere opzichten, want naast de prijs is hét grote voordeel van funda Premium dat jouw object meteen vanaf het eerste moment optimaal zichtbaar op funda staat. Dit levert op elk vlak mooie resultaten* op:

  • 69% meer impressies: je wordt vaker gevonden
  • 32% meer views: je wordt vaker bekeken
  • 16% meer leads: je ontvangt meer contactaanvragen

Profiteer maximaal van het piekmoment

Meestal wordt Blikvanger in combinatie met funda Basis of Compleet pas later in het verkooptraject ingezet. Met funda Premium doe je dat direct, vanaf het moment van plaatsing. Daarmee vergroot je het effect van het piekmoment – en dat is misschien wel het best bewaarde geheim van funda. De interesse in een object is namelijk het grootst in de eerste drie dagen dat het op funda staat. Daarna gaan deze cijfers hard omlaag, dus juist op het piekmoment is het cruciaal om je object zo volledig en mooi mogelijk te presenteren.

De interesse in een object is het grootst als het net op funda staat, maar neemt snel af. De interesse in een object is het grootst als het net op funda staat, maar neemt snel af.

Lees ook : Hoe ziet de ‘levensduur’ van een woning op funda eruit?

Kantoorpromotie

Zoals je weet, zijn jouw kantoornaam en -logo ook zichtbaar in een Blikvanger. Met funda Premium werk je dus ook aan je naamsbekendheid in die belangrijke eerste drie dagen waarin de aandacht het grootst is. Kortom: funda Premium vormt de ultieme etalage voor je object én jouw kantoor.

*In vergelijking met funda Basis in combinatie met Blikvanger (bron: funda, data over eerste helft 2022).

Kies voor een betere presentatie en zichtbaarheid vanaf dag 1
Dat leidt ook nog eens tot gemiddeld meer nieuwe verkoopopdrachten voor jou als makelaar.

Bestel in funda desk