Reveweg 8 8251 PW Dronten

€ 1,165,000 k.k. Calculate monthly payment

Hightlighted features

  • Year of construction 1965
  • Living area 301 m²
  • Number of rooms 7
  • Plot size 10,766 m²

Description

Op een werkelijk schitterende locatie gelegen woonboerderij met bijbehorende recreatie- ruimte c.q. camping. Het gehele voormalig agrarische erf bestaat uit een royale vrijstaande woning, een dubbele autogarage, een grote recreatieruimte in de voormalige Domeinschuur, een kleinere recreatieruimte in de voormalige koeienstal, een loungeruimte, een dierenverblijf met rieten puntdak, een beachvolleybalveld, een vuurplaats, een kinderspeeltoestel, een campingveld met 14 elektra aansluitingen en een eigen brug naar wandelpaden in het Revebos! Het geheel is gelegen op een perceel van 10.766 m² eigen grond. Het gehele erf is voorzien van prachtig aangelegde tuinen met diverse terrassen en fraai straatwerk.

Indeling
Indeling woonhuis
Begane grond: hal/entree met lichte plavuizen, garderobe nis en provisiekast met schuifdeuren; toiletruimte met fonteintje en een hangend toilet; cv-ruimte met NEFIT Topline HR cv-ketel; bijkeuken met terrasdeur, werkblad met onderkastjes en wasmachine-/wasdroger aansluiting; open keuken met een hoek opgestelde keukeninrichting, voorzien van een Boretti fornuis, vaatwasser, grote koelkast en een composiet/granieten werkblad, lichte plavuizen met vloerverwarming en een verlaagd schuurwerk plafond; woonkamer met plavuizenvloer i.c.m. vloerverwarming, spachtelputz wanden en een schuurwerk plafond. De woonkamer is opgedeeld in een ruime eethoek en een dubbele zithoek met een prachtige lichtinval en een grote open doorkijkhaard in het midden. De zijgevel en de voorgevel hebben openslaande tuin-terrasdeuren; hal met trapopgang en meterkast; kantoor/slaapkamer met laminaatvloer; werk-hobbykamer met eenzelfde laminaatvloer; hoofdslaapkamer met inbouwkast, een fraaie inloopkast (“walk-in closet”) en terrasdeur; eigen badkamer (in 2018 vernieuwd) voorzien van luxe betegeling en sanitair, zoals een ligbad, douche met -/cabine, badkamermeubel, 2e hangend toilet en een designradiator.

Eerste verdieping
Overloop met laminaatvloer; slaapkamer 3 aan de oostzijde met laminaatvloer en spachtelputz wanden; 4e slaapkamer oftewel een atelier met een prachtige lichtinval en aan beide zijden toegang tot de bergruimtes;5e slaapkamer aan de westzijde; 6e slaapkamer aan de noordzijde; 2e badkamer met douche en -/cabine, 3e hangend toilet, badkamermeubel met dubbele wastafel en een designradiator; De overloop en alle slaapkamers zijn voorzien van een fraaie laminaatvloer en spachtelputz wandafwerking. Slaapkamer vier is al een woonruimte op zich!

Bijzonderheden
Bijzonderheden woning:
- Fraai verbouwd en uitgebouwd woonhuis op een toplocatie gelegen.
- Hoge isolatiewaarde door middel van het Strikotherm spachtelpleister.
- Alarm met bewegingsmelders in de gehele woning.
- Vloerverwarming in de hal, keuken en de woonkamer.
- Grotendeels alle ramen zijn in draai-kiep uitvoering en voorzien van HR++ glas .
- Ruime en lichte woonkamer met dubbele zithoek en doorkijkhaard.
- De luifel aan de voorzijde heeft als vloerdelen hout van de oude Kamperbrug!

Bedrijfsgebouwen
Recreatieruimte A (Domeinschuur): Afmetingen 16.96 x 24.84 meter, gebouwd middels betonelementen gevels, stalen damwand topgevels, verlijmde houten spanten en een pannen zadeldak. Over de gehele lengte is het oorspronkelijke magazijn, waarbij het voorste gedeelte van 12.42 x 5.00 meter is ingericht als garage/berging met betonvloer en openslaande aluminium deuren van 3.00 x 3.00 meter met loopdeur. In het middengedeelte zijn drie bergruimtes, voorzien van de oorspronkelijke houten deuren met opschrift “gifhok, toilet en schaftlokaal”. Het achterste gedeelte van 10.22 x 5.00 meter is te bereiken vanuit de grote recreatieruimte wat voorheen gebruikt is als paardenstal met een Cortonbox. Via openslaande aluminium deuren is er een entree naar buiten. De recreatieruimte (12.00 x 24.84 meter) is voorzien van een fraaie wandschildering, een gecoate betonvloer, een aluminium schuifdeur van 4.00 x 4.00 meter in de voorgevel en openslaande aluminium deuren van 3.00 x 3.00 in de achtergevel. Boven de garage/berging en de paardenstal is een ruime zolder, via een vaste houten trap te bereiken. In de grote ruimte is een houten bar met berging (waarin servies & feesttoebehoren staan) gemaakt. Tevens is er een grote koelcel. Net voorbij de ingang naar de kleine recreatieruimte is een complete elektrakast geplaatst waarin alle groepen en aardlekschakelaars van de gehele Revehof zijn geplaatst. Een prachtige ruimte, geschikt voor feesten en partijen!

Recreatieruimte B (Koeienstal met horecavergunning): Afmetingen 11.39 x 16.00 meter, gebouwd middels betonnen gevels, een pannen gedekt zadeldak, vakwerk spanten, betonvloer en een geïsoleerd plafond. De betonvloer is afgewerkt middels Novilon met eikenmotief. De gehele ruimte is verwarmd middels radiatoren en wordt gevoed door een HR-ketel. Bij binnenkomst gelijk aan de linkerzijde is de wasgelegenheid gecreëerd met vier ruime wastafels en tevens een was- en aankleed mogelijkheid voor de hele kleintjes en een Electrolux wasmachine en wasdroger. Daarnaast de douche- / toiletruimte met vier douches en vier toiletruimtes. Aansluitend de machine kamer met cv- en boiler opstelling en tevens werkkast voor de schoonmaak spullen. Bij binnenkomst gelijk aan de rechterzijde van de recreatieruimte (circa 7.00 meter breed) zijn de zitjes geplaatst voor 50 gasten. Hier vandaan kunnen de gasten naar het zonneterras, het campingveld, het kinderspeeltoestel, dierenweide en de loungeruimte. Ook aan tafelvoetbal is gedacht en die is in het midden van de ruimte opgesteld! Achterin de recreatieruimte is een complete keuken opgesteld met een 4-pits gaskookplaat, vaste oven, losse magnetron en royale koelkast. Een hele nette keuken in beuken / vanille en een Duropal werkblad.

Vergaderruimte (Koeienstal): Afmeting 11.39 x 6.00 meter. In het verlengde van de recreatieruimte is deze vergaderruimte gebouwd. Een fraaie ruimte met eigen bar, verwarming middels radiatoren, tuindeuren naar het terras, de vuurplaats en het beachvolleybalveld. Achter de bar is een eenvoudig keukenblok geplaatst met spoelbak. De bar en de achterwand bieden volop ruimte voor serviesgoed, borden, bestek en alle andere benodigdheden. De vloer in de vergaderruimte betreft een betonvloer met een PVC vloerafwerking met houtmotief. Een oersterke en zeer goed schoon te houden en te reinigen vloer.

Loungeruimte (Overkapping): Afmeting 8.00 x 20.00 meter, gebouwd in 2013/2014 middels stalen spanten en Douglas houten delen in de achterwand en zijwanden. Een hele fijne ruimte om op een relaxte wijze de dierenweide, het kinderspeeltoestel en het campingveld te aanschouwen. Op het asbestvrije golfplaten dak zijn zonnepanelen geplaatst met een capaciteit van 10.000 Kwh. In de loungeruimte is een afsluitbare berging gemaakt met de unit voor de zonnepanelen.

Dierenverblijf voor de kippen en konijnen: Het ronde verblijf heeft een diameter van circa acht meter en zijwanden van circa twee meter. Twee openingen in de wanden en een prachtig riet gedekt puntdak. Een luxe verblijf met eromheen een fraai sierhekwerk.

Parkeerplaats: Naast de loungeruimte zijn de parkeerplaatsen aangelegd voor de recreanten, in totaal 12 parkeerplaatsen en 520 m² grind met 23 parkeerplaatsen.

Kinderspeeltoestel: Tussen de loungeruimte en grote recreatieruimte is een gecertificeerd kinderspeeltoestel geplaatst met volop verschillende speelmogelijkheden en een trampoline.

Campingveld: Naast de recreatieruimte is een royaal grasveld aangelegd, voorzien van extra drainage en een sterke grasmat. Er is een elektra aansluiting voor 14 staanplaatsen. Het gehele campingveld ligt goed op de zon.

Beachvolleybalveld: Achter recreatieruimte B ligt een royale “zandbak” met een houten omheining. Het zou kunnen dienen als paardenbak, maar is aangelegd voor het volleyballen in de open lucht en in het losse zand: Beachvolleybal!

Dierenweide: Achter de dubbele garage is een dierenweide aangelegd met een stalen hekwerk er omheen.

Vuurplaats: In de hoek van het erf, tussen de ponyweide en het beachvolleybalveld is een vuurplaats aangelegd. De vuurplaats ligt iets boven het maaiveld. Hieronder is het filter ten behoeve van de waterzuivering aangelegd, het zogeheten Helofytenfilter (thans niet in gebruik). Schoon water gaat op deze wijze naar het oppervlaktewater in de achterliggende tussensloot.

Loopbrug: Aan de overzijde van De Revehof is door de huidige eigenaar met vergunning een loopbrug geplaatst om over de tocht het bos te kunnen bereiken. Een solide en fraaie loopbrug voor campinggasten en voor de bewoners van de woning, om ook van het bos te kunnen genieten.

Features

Transfer of ownership

Asking price
€ 1,165,000 kosten koper
Asking price per m²
info
€ 3,870
Listed since
7 weeks
Status
Available
Acceptance
Available in consultation

Construction

Kind of house
Converted farmhouse, detached residential property
Building type
Resale property
Year of construction
1965
Type of roof
Combination roof covered with asphalt roofing and roof tiles

Surface areas and volume

Areas
Living area
301 m²
Exterior space attached to the building
36 m²
External storage space
688 m²
Plot size
10,766 m²
Volume in cubic meters
941 m³

Layout

Number of rooms
7 rooms (6 bedrooms)
Number of stories
2 stories

Energy

Energy label
C What does this mean?
Insulation
Roof insulation, mostly double glazed, insulated walls and floor insulation
Heating
Partial floor heating
Hot water
CH boiler

Cadastral data

DRONTEN D 4739
Cadastral map
Area
10.766 m²

Exterior space

Location
On the edge of a forest, alongside a quiet road, outside the built-up area and In wooded surroundings
Garden
Surrounded by garden

Parking

Type of parking facilities
Parking on private property

Commercial property

Commercial property
724 m², detached

Map

Map is loading...

Cadastral boundaries Buildings

Travel time

See how long it takes you to travel from this house to for example your work or family.

Market insights Beta

Avg. asking price

Buitengebied Dronten

All of Dronten

Not enough data available to show the average asking price.

arrow-right What does this mean?
Avg. asking price per m2

Buitengebied Dronten

All of Dronten

Not enough data available to show the average asking price per m2.

arrow-right What does this mean?
Need help with buying?

A real estate agent can give you more insights in the housing market.

arrow-right Find an agent
Based on homes that were sold in this neighborhood in the past year. More information

Reveweg 8

€ 1,165,000 k.k.