Zoeken Kopen Samenwerking

5x met je hoofd in de wolken op funda


Bekijk droomhuizen en meer van bovenaf

Een gigantische tuin met zwembad en tennisbaan? De zee om de hoek? Van grote hoogte zie je het allemaal. Deze week hebben we vijf geweldige huizen voor je in petto die van bovenaf bekeken nogal spectaculair zijn. Wil je zoiets zelf ook wel eens zien vanuit een luchtballon? Dat kan!

info Maak kans op een unieke ballonvaart met X²O Badkamers. Ga naar de winactie

1. Privé-eilandje in de achtertuin

Vraagprijs: € 2.350.000 k.k. Vraagprijs: € 2.350.000 k.k.

Dit bijzondere landhuis in Bergambacht heeft het allemaal: een rietgedekt dak, vier grote slaapkamers maar bovenal: een joekel van een tuin. Vanuit de lucht krijg je de beste indruk: de tuin (met zwembad!) wordt omringd door water en de oplettende kijker ziet dat er zelfs een privé-eilandje is met loopbrug.

2. Vijf gebouwen, één terrein

Vraagprijs: € 1.895.000 k.k. Vraagprijs: € 1.895.000 k.k.

Altijd al met vrienden samen willen wonen? Een groot atelier aan huis willen hebben, een eigen hotel? Op dit multifunctionele IK-terrein op steenworp afstand van Vlissingen – kijk maar, je kunt het vanuit de lucht zo zien liggen – is heel veel mogelijk.


3. Privacy in het groen

Vraagprijs: € 2.795.000 k.k. Vraagprijs: € 2.795.000 k.k.

Verscholen in de polders achter de bomen ligt dit juweeltje in het groen. Hoeve Duirust, aangenaam. De weg naar deze oude Wassenaarse boerenhoeve is onverhard, de prijs voor de privacy onbetaalbaar. Dit is pas op hoog niveau wonen.

4. Het Versailles van Brabant

Vraagprijs: € 2.500.000 k.k.  Vraagprijs: € 2.500.000 k.k.

Geen betere manier om deze villa te bekijken dan met je hoofd in de wolken. Met zo’n gigantische tuin en unieke architectuur zou je toch bijna denken dat de Zonnekoning er resideert.

5. Luchtkasteel

Vraagprijs: € 10.000.000 k.k. Vraagprijs: € 10.000.000 k.k.

Is het echt? Is het een luchtkasteel? Dit is bijna te mooi om waar te zijn. Een architect bouwde dit moderne landhuis 35 jaar geleden voor zichzelf, met binnenplaats, twee torenkamers en eindeloos grote raampartijen. O ja, hadden we al gezegd dat dit pareltje pal achter het Noordzeestrand ligt?

Maak kans op een ballonvaart met X²O Badkamers

Vanuit een luchtballon zie je Nederland vanuit een heel ander perspectief. Wil je ook van grote hoogte droomhuizen kijken? Onze partner X²O Badkamers verloot 4x 2 tickets voor een unieke ballonvaart op donderdag 27 juni om 16.00 uur, boven Hardenberg.

Disclaimer: funda kan op geen enkele manier verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid aanvaarden voor de veiligheid van de ballonvaart en/of eventuele geleden schade als gevolg hiervan.