Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen houdt toezicht op het beleid en de algemene gang van zaken van funda

De raad bestaat sinds begin februari 2024 uit de volgende vijf leden:

Michel van der Bel – voorzitter

Michel van der Bel is naast zijn rol bij funda commissaris bij Intrum en Red Sift, en kan bouwen op jarenlange bestuurlijke ervaring bij Microsoft. Zijn ervaring met leiding en toezicht binnen complexe organisaties zijn van grote meerwaarde in zijn rol bij funda. Ook is hij adviseur van NVM Holding B.V. en heeft hij specifieke kennis van de softwaresector.

Yme Bosma

Yme Bosma is directeur van NVM Holding B.V., de grootste aandeelhouder van funda. Naast zijn rol bij funda is hij commissaris bij Jedlix. Hij heeft veel kennis van funda’s doelstellingen en van de vastgoedsector, wat hem een sterke toevoeging maakt voor funda's Raad van Commissarissen.

Cecilia Beck-Friis

Cecilia Beck-Friis is CEO van Hemnet, de Zweedse tegenhanger van funda en één van de grootste websites van Zweden. Haar kennis en ervaring met vastgoedplatformen maakt haar bij uitstek een geschikte toevoeging aan funda’s Raad van Commissarissen.

Sander Heidinga

Sander Heidinga is ruim dertig jaar actief als makelaar en heeft zijn eigen kantoor. Naast funda is hij commissaris bij de Eerste Amsterdamse en toezichthouder bij Dynamis Taxaties Nederland. Hiervoor was hij voorzitter van NVM Business. Zijn brede vastgoedervaring vormt een belangrijke toevoeging voor funda’s Raad van Commissarissen.

Tom Hussey

Tom Hussey is Investment Professional bij General Atlantic, de investeringsmaatschappij die sinds begin 2024 een minderheidsaandeel heeft in funda. Behalve bij funda is hij commissaris bij Argus Media, Matillion, Dixa, Odoo en Outsystems. Zijn ervaring met investeringen in soortgelijke bedrijven is een sterke aanvulling op funda’s Raad van Commissarissen.