Tips Objectmarketing Presenteren

Je verdient meer met funda Compleet

- leestijd

Compleet presenteren levert een win-winsituatie op

Objecten van makelaars die funda Compleet inzetten, worden gemiddeld 65% vaker gevonden en 31% vaker bekeken, blijkt uit dataonderzoek. Ook ontvangen ze 17% meer contactaanvragen dan objecten die met funda Basis gepresenteerd worden. Maar dat is niet de enige reden om funda Compleet in te zetten: ook de transactieprijs blijkt hoger te liggen.

Met funda Compleet voeg je een plattegrond, 360° foto’s, een 3D-tour en een video toe aan jouw objectpagina's. In combinatie met het volledig invullen van alle objectkenmerken, het toevoegen van goede foto’s en het schrijven van een pakkende objectomschrijving, geef je potentiële kopers zo een volledig beeld van de woning. En dat heeft een positief resultaat.

Vaker gevonden, beter bekeken

Hoe vollediger je een object presenteert op funda, hoe hoger het in de resultatenlijst verschijnt. Zo werkt het algoritme van funda. Dat betekent dat ook het toevoegen van alle media middels funda Compleet voor een hogere ranking zorgt. Niet geheel verrassend worden objecten met funda Compleet dan ook 65% vaker gevonden dan andere objecten, wanneer de consument een zoekopdracht invoert. Ook tonen zoekers vaker interesse in deze objecten: de objectpagina’s van compleet gepresenteerde woningen worden 31% vaker bekeken. En onderaan de streep levert je plaatsing met funda Compleet ook nog eens 17% meer contactaanvragen op.

Lees ook : Hoe komt mijn object zo hoog mogelijk in de resultatenlijst?

Hogere transactieprijs

Levert dat uiteindelijk dan ook een hogere transactieprijs op voor je verkoper? Ja: dat ontdekten onze data-analisten in een onderzoek waarbij we de uiteindelijke transactieprijs vergeleken met de geschatte woningwaarde. Deze laatste wordt berekend op basis van de verkoopprijs van vergelijkbare objecten in de buurt. Wat blijkt? Zowel bij woonhuizen als appartementen, ongeacht buurt of regio, ligt de transactieprijs van compleet gepresenteerde objecten gemiddeld € 2500 hoger.

Visitekaartje voor jouw kantoor

Met de volledige en verzorgde presentatie van funda Compleet – en de vermelding van jouw kantoornaam daarbij – geef je een mooi visitekaartje af aan zoekers. Deze serieuze zoekers zijn ook potentiële verkopers. En hoe vaker ze jouw kantoornaam op een positieve manier voorbij zien komen in hun regio, hoe sneller ze geneigd zijn jou ook in te schakelen als hun verkoopmakelaar. Zo heeft funda Compleet niet alleen een positief effect op de prestaties van objecten, maar ook op de aanwas van nieuwe verkoopopdrachten.

Meer nieuwe verkoopopdrachten

Ook dat zien we in data terug: wanneer we twee periodes naast elkaar leggen en bekijken hoeveel groei in aanbod alle makelaarskantoren in die periode hebben ervaren, zien we het volgende: kantoren die voor geen enkel object funda Compleet hadden ingezet groeiden 3,5% minder dan kantoren die wél compleet presenteren.

Win-winsituatie

Een complete plaatsing zet je dus niet alleen in om een woning extra onder de aandacht te brengen, maar ook om als kantoor op te vallen en om aan aanbod te komen. Een echte win-winsituatie dus.

Nieuwe verkoopopdrachten krijgen dankzij je actuele aanbod?
Presenteer je aanbod met funda Compleet en werk aan je online zichtbaarheid.

Bestel in funda desk